Aysu123cicek merve21_ ilk gebeliyin her halde heycanslisin allahim hayirli evlat nasib etsin sinirlenme gebelikde zarali evet kucuk ama bebyinde etkileniyor canim bir iki haftaya oyrenirsin insallah doktor daha iyi bilir
merve21_ Aysu123cicek Amin inşallah canım bende biliyorum hani daha hiç birsey beli olmadığını sadece neşe olsun diye atım o kadar yani bide heyecanla bekliyoruz bi düşük bi kürtaj oldu
Mrv_bdk Oyy kuzummm heyecanını tahmin edebiliyorum ama minnacık deil mi bu 🤭 Genelde kesenin oluştuğu tarafa kafasını koyduğu tarafa göre tahminde bulunanlar var. Ama kesin deil tabi. Gönlündeki olur inşallah. Sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin. ❤️🧿
merve21_ Mrv_bdk çok teşekkür ederim canm evet daha çok ufak hiç birsey beli değil daha ama sadece neşe olsun diye atım bide sabirsizlik ya bekliyoruz bi düşük bi kürtajım oldu sadece neden bu kadar ön yargılı oluyorlar onu anlamadım sizin gibi güzel bi mesaj atabilir lerdi
Eda3 merve21_ bu sanırım 6-8 haftalık felan ultrason bu kese daha değişecek o yüzden tam kız kesesi yada erkek kesesine benziyor diyemeyiz pek 🤷♀️ Allah hayırlı evlat eylesin inşallah
Ezgiduru merve21_ kese sekline gore kiz derler ama ben inanmıyorum 😁 benm. Su an 14 te dr kiz gibi dedi kesem fasulyeydi mesela