06kbra35 5+6 haftalık hamileyken kahverengi pembemsi akıntılar gelmeye başladı kızlar biraz yoğun geldiği için çok korktum açıkçası akıntılar gelmeden bir gün önce doktoruma gitmiştim hiç bir sıkıntım yoktu çok şükür bebişi de gördük kalbinin sesini de duyduk 🤲🏻🧿 o gün tam da bu akıntıları sormuştum bundan bahsetmiştik hatta hem ağrılar hem de düşük tehlikesi olmaması adına Progestan da verdi kullanıyorum fakat akıntıların yoğun olması sebebiyle korktuğum için dayanamayıp bu sabah doktorumu aradım doktorum böyle şeyler olabileceğini sıkıntı yapmamam gerektiğini eğer kanamalar kırmızı olursa tekrar görüşelim dedi 3 Şubatta tekrar gel diye randevu verdi şimdilik pembe akıntı şekilde devam ediyor siz de yaşadınız mı böyle şeyler cvplarınızı bekliyorum
Zeynepp_ 06kbra35 bende 5 haftalikken kahverengi akıntı geldi korktum direk doktora gittim düşük olabilir yat dinlen dedi 3 gün felan sürdü geçti smdi 7 haftaligim yine başladı 5 gündür devam ediyor çarşamba randevum var ozman gidicem geçer diye bekliyorum
Busra2013 06kbra35 7 haftada uyandım sbaha ec gıttım 1 damla kahve kan gelmıs ama kurumus acıle gıttım bakmadan yerleşeme kanaması dedı o zmn turkıyede tatıldeydım berbat bı hastaneydı bende ılk hamılelık bılgım yok tm dedım eve geldım dahada kan vs gormedım allaha sukur suan 34+3 olduk
zeeynepp19 06kbra35 ben yerleşme kanaması yaşamadım 6 haftada leke geldi acile gittim düşük riski demişti yerleşme kanaması demedi ilaç verdi kutu bitene kadar kullanmıştım
Zanaservan Benimmm 5 haftalıkken geldi 3 gün sürdü iyi oldum sonra 7 haftalık oldu yine geldi oda 2 gün sürdü doktora da sordum bir sıkıntı yok dedi sadece kendinizi yormayın uzanın ayaklarınızın altına da yastık koyun 2 gün sürer o sonra geçer korkmayın
06kbra35 Zanaservan çok teşekkür ederiim bir nebze de olsa rahatlattınız beni inşallah öyle olur çalışıyorum normalde izne bile ayrıldım ayaklarım yüksekte yatıyorum Rabbim tüm bebişleri korusun
Mimik Ben adet sanip, yerlesme kanamasi yasadim… Adetimden 3 gun onceydi, cook az pembe tek seferlik geldi, adet sandim 3 gun bekledim gelmeyince idrar testi yaptigimda ögrendim gebeligimi…
Miracinannesi_52 Benim de 5. Haftadan sonra doku yerleşme kanamam üç dört gün sürdü kahverengi gelmişti az az doktora sorduğumda olur merak edilecek birşey yok demişti
06kbra35 @Miracinannesi_52 sanırım bu pembelik kahverengilik vücuttan vücuda değişiyor anladığım kadarıyla umarım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız