Parlasssss Merhaba arkadaşlar Şanlıurfa da onerdiginiz bir kadin doğum uzmanı var mı tavsiye edebileceğiniz
Zeyneb12 Parlasssss korona dönemi olduğu için olabildiğince hastane doktorunu tercih etmiyorum. Geçen gün 32. Hafta raporu için academiaya gittim öyle kalabalık ki anlatamam. Ben Mehmet ağara gidiyorum doktor iyi ilgili bilgilendirici öneriyorum
Sbdbdbsh Parlasssss bence özel lotus hastanesi gidin derkm ben kendim orda sezeryan oldum gayette iyiydi
Parlasssss Zeyneb12 aslında klinik daha mantıklı bu salginda ama fiyatları çok onlarında 350 normal muayene dedi bir tanesi
Aselyusra Zeyneb12 merhaba. Mehmet ağar a gişdyormuşsunuz. Muayenesi nasıl ilgili mi. 5 dkd a gönderiyor mu yoksa açıklayıp ilgileniyor mu
Parlasssss Parlasssss BalAsell online randevu aldım yanlız tuna bey dolu muayene ücretleri nedir yakın dönemde gittiyseniz orda bir bilgi yoktu da
Parlasssss Sbdbdbsh lotusa gittim bir kez ama pek memnun kalmadım gece mesaisiydi doktoru hatırlamıyorum
Parlasssss BalAsell teşekkürler uyardiginiz için 😊İmran hanıma gidicektim aslında forumda memnun kalanlar varmış ama muayene ücreti fazla geldi bana
Zeyneb12 Aselyusra merhaba ben doktorumdan çok çok memnunum. Muayene esnasında ayrıntılı açıklamalarda bulunuyor. Siz sormak istediğinizi sorduğunuzda da cevaplıyor