Zeyno36 Kızlar merhaba 6 haftalık gebeyim. Doktor konusunda kararsızım kocaeline tasınalı 2 yıl oldu çok bilmiyorum doktorları. Sizin bildiğiniz önereceğiniz doktor var mı?
Gulsahyayla Zeyno36 konak hastanesi firdevs şekerci baran. Çok tatlı, ilgili, hamile psikolojisinden anlayan ve işinin ehli bi doktor tavsiye ederim
Minnakelifim03 Tunurr evet bu doktor çok iyi yüzyıl hastanesi cihangir ay. Yada derince devlet Nazan karadeniz
Diloosla Gulsahyayla bende Konak hastanesi Firdevs hanıma gidiyorum Güler yüzlü tane tane konuşan çok zarif biri her türlü soruma cevap alabiliyorum 😍
Morprenses Zeyno36 ben Gölcük’teyim Ahmet coskana gidiyorum ama İzmit’te de illa ki iyi bir doktor vardır yine de uzak değil tavsiye ederim 👍
dilarabltc Gölcük Medar Hastanesinde Funda Ulay var çok güler yüzlü,samimi bir doktor ailemizden kim gittiyse çok memnun kaldı işininde ehli bir insan
Aysenurrrctn Atakent Cihan Hastanesi Ayfer Özer Cora kesinlikle muhteşem bir doktor o kadar ılımlı herşeyi rahat rahat konusabiliyorsunuz tek tek yanıtlıyor muhteşem ötesi kısaca
Bademsekeri16 Ben konak hastanesinde firdevs şekerci baran’a gidiyorum. Gebeliğin başından beri her konuda hep detaylı bilgi veren, güler yüzlü bir doktor. Telefon ile sorularımada her zaman geri dönüş yapıyor. Ben çok memnunum