Caniminannesi 5+5 haftaligim, ama gün içinde hicbirsey yapasım gelmiyor,benimle aynı haftadaki arkadaşlar sizler de durumlar nasil
Deletedmom_7156 Caniminannesi o haftalarda bende öyleydim telefonumu elime bile almiyordum ama sonradan geçiyor son haftalara doğru yine geliyor
Afro-dit Caniminannesi aramıza hosgeldin canım evet bunlar normal halsizlik yorgunluk uyuma isteği mide bulantısı ilk 3 ay böyle geçiyor kaldıramıyordum kendimi hiç
Sevilayozdemir Caniminannesi hemde nasıl 6+2 yim şuan yorgunum birde progestan kullanıyorum. 🤦🏻♀️ Bitigim 3.5 yaşında kızımda var
aysnrsvs Caniminannesi ilk 3 ay aşırı uyuma yorgunluk halsizlik artı bulantı oluyor deli gibi uyuyordum 🤪
Caniminannesi Normalde kahve içmeyi çok seven biriyim,suan da kendimi mutlu etmek için sutlu güzel bir kahve yapicam,gebelik nedeniyle aliskanliklarimizin da değişmesi gerekiyor ama haftada bir kaçamak yapilabilir,uyum süreci de sarsıyor insanı tabiki
tucee-98 İlk zamanlarda çok fazlaydı. 15.haftadayım hala devam ediyor ama azaldı. Hiç geçmiyor, bende tadını çıkarıp yatıyorum camış gibi 😂
Caniminannesi Kar nedeniyle idari izindeyim, ben de yatıyorum günlerdir ama iş başlayınca napicam diye düşünmeden edemiyor insan😬😅
Gizem260 Lizbon (11+0 oldum) sanırım bende 10+4 müydü bi kaç gün önce kendimi bi anda o gün iyi hissettim normalde süpürgeyi hep eşim yapıyo hadi iyiyim galiba ben yapayım dedim o ara eşim aradı napıyorsun dedi kendimi iyi hissettim süpürge yapıyorum dedim kızdı falan neyse sonra 3 gündür yatıyorum çok rahatsızım
Caniminannesi Ağız tadıyla temizlik yapmayi özledim şu kısacık zamanda😂eşim sagolsun yapıyor birseyler ama tam olmadığı için içime sinmiyor,idare edicez artık dokuz aycik😇
anneyimmm42 Caniminannesi 7 haftalık hamileyim canım hala halsizlik bulantı uyku devam ediyor . O haftalarda başlamıştı .
Caniminannesi anneyimmm42 yok ben de ek olarak bulanti hissi var onun için de iki gündür prilam aliyorum
Uguriklima Caniminannesi Aynı bende öyleyim 5 haftalık 1 hafta önce öğrendim ama bugün azıcık pembemsi leke gibi birşeyler geldi sadece peçeteye normal midir ya
Berfin_1234 Uguriklima bende 6 haftalık gebeyim dün doktor kontrolümde pembe ya da kahverengi akıntı gördüğün an gelmelisin dedi bence sizde bi doktora görünün nolur nolmaz
Caniminannesi Uguriklima bence gün içinde takip et başka gelecek mi diye,sonra ertelemeden doktorunla bir görüş derim,bu süreçte nolur nolmaz
Gizem260 Caniminannesi valla benim 5 haftalıkken bi başladı sürekli yatma hissim bulantım kusmam halsizlik 11+0 hala devam bide aralara baş ağrısı ve baş dönmesi bayılma hissi geldi hiç bişey yapmadan tüm gün yatıyorum