Nilufar_1996 Marymery49 nasıl gerilik olur yuh 34 hafta için güzel ya kilosi 33 haftada 2 kiloydu tam gerilik falan demedi ultrasondada haftasına uyumlu çıkıyor. 🤷🏻♀️
Xyztt Bir hafta gerilik cok normal ki hiç kafanıza takmayın, kilosu da cok ideal 😇 Biz anneler bazen kuruntu yapabiliyoruz, demekki bebiş minyon olacak
Marymery49 Xyztt evet ister istemez oluyor kuruntular karın çevresi geriden takip ediyor zayıf düşüncesi yarattı bnde bu
Marymery49 gulfemsvnc Teşekkürler canım aynen öyle yapmaya çalışıyor bir haftalık gerilik daha fazla olamsin diye 🌸
Marymery49 Ccansu9 haklısınız gerçekten kilonun iyi olduğu söylüyor herkes Belkide genetik karın çevresi inşallah sağlıkla kucağıma alırım 🌸
Mrvll Marymery49 benim de 30+4 de 1471 gram çıktı. 1600 beklerdim dedi. Karında 1 hafta gerilik var dedi. Gerilik demek gelişim geriliği demek değil. Gelişim geriliği olması için 2 haftadan geri olması ve bu aralığın zamanla artması gerekiyor. Ben takmıyorum anne-baba zayifiz yapısal olabilir, ayrıca usg cihazlari ne kadar güvenilir? Bu haftada sizin kaçtı acaba merak ettim?
Marymery49 Mrvll evet canım 30 haftalık Ken 1400 kg’ydu 20 hafdan beri bir hafta karın çevresi geriden takip ediyor bir ara 10 gün falandi düştü biraz kilosu banada iyi gibi geldi ama gerilik var diyince zayıf beslenemiyor diye algı oluştu doğuma kadar 3 kilo olur kızım 3.200 kg doğdu o kadarda olsa yeterli bana
Minikkuzular Marymery49 nasıl az kilosu benim bebeğim 33 haftalıkken 2500 çok kilolu dedi doktor iri bebek diyor bence kilosu çok iyi maşallah bu doktorları anlamış degilim
Marymery49 Zehra9616 ayrıntılı ultrason böbrek genişlemeside vardi ikisinde en son kontrolde küçülmüş tü erkek bebek benimkide
Zehra9616 Marymery49 bak herkese diolar 😊 hic biside cikmiyo altindan cok nadir oluyo sknti ciddi anlamda hepsi uydurukcu
Busrabaksii Marymery49 şimdi doktordan geldim bende. 34+3 haftalık 2229 gram. Karın çevresi geriden geliyor dedi ama bir problem teşkil etmiyor sadece düzenli dengeli beslenip geriligin karında kalmasını sağlamamız gerekiyor. Biz beslenemedikce bu sefer organlara yansiyormuş gerilik
Marymery49 Busrabaksii evet bnde Daha fazla olmaması için güzel beslenmeye dikkat ediyorum en azından bir haftada kalması için