Marymery49 Merhaba hanımlar ben 34 haftalık hamileyim bugünki kontrolde bebeğin 2.400 kg olduğunu söyledi 20 haftadan itibaren de bir haftalık gerilik var sizde durumlar nasıl
esmer3 Marymery49 34. Haftada benim bebeğim de 2400 kiloydu ama doktorumuz gayet iyi dedi gelişimine size neden bir hafta geri dediler ki
semakulekci Marymery49 bende bugun gittim canım aynı hafta da aynı kilodayız doktorum normal dedi kilosuna
211212g Marymery49 kilosu gayet iyi bence ben 33+2 gittim 2300 dü normal dedi 34 2400 olması cok iyi neye göre geri dedi ki bence başka doktora gitmelisin
Marymery49 semakulekci kilosu için bir şey demedi iyi kötü sadece karnı bir hafta geride kalıyor diyor 20 hafdan beri böyle kilo alsın diye yetmediğim şey kalmadı aslında bu kadar kilo aldı yediklerimle
Marymery49 211212g Gittiğim bütün doktorlar bir hafta geriden takip ediyor diyor ama bir hafta o kadar önemli olmadığını söyledi
Busra2013 Marymery49 kız ben suan 34+3 haftadayım 34+6 ds gıtcm bana 2400 desın kosa kosa eve gelırım nesı az gerı bence cok ıyi
Marymery49 Busra2013 aynen öyle de bir haftalık gerilik sıkıntı yapıyor bnde uzun süredir deva ediyor kiloda sıkıntı Yok da karni geriden takip ediyor deyince zayifmi diye kuruntular yaptım
seddkilic05 Canım bence gayet iyi kilosu benim 34+0da 2315di doktorum gayet iyi her şey istediğim gibi demişti başka doktora git bence üzme kendini
semakulekci Marymery49 1 veya 2 hafta geriden gitmesi sorun değil diye biliyorum önemli olan gerileme haftasının artmaması
Zehra9616 Marymery49 sizofren doktoruna soyle bidaha oyle derse o haftasini kendi yakalar die bi daha diyemez
Marymery49 Zehra9616 ayy valla çok haklısın son aylar olduğu için herşeyi takıyoruz ister istemez gerilik var deyince zayifmi diye düşündüm karın taraf gelişmiyor her kontrol de öyle görünüyor
Busra2013 Marymery49 karnı ıcın bı yorum yapamam bılgım yok ama kılosy gayet guzel mesela benımm kızım bıraz zayıf en son 31 de gıttım 1600 gr 40 cmdi sımdı 34+6 da gıtcm dua edıom ınsallah 2 kg bulmustur dıe cok korkuom kı hep dua edıom 2500 dpgsa bıle yeterlı dıom
blueberyy00 Marymery49 benimki de iki hafta geriydi karnı bir haftaya düştü ki 3 haftayı geçmedihi sürece normal doktor bana söylemiyor bile herşey yolunda diyor ben kağıda bakınca anlıyorum hangisinin ne olduğunu bildiğim için sorun etme yani
Zehra9616 Marymery49 yok cnm mesela cogunluk erkek bebeklerede bir bobrek digerinden buyuk derler hep ama cogunda sknti olmaz uyduruyolar onlerine kim gelirse
Busra_8 Marymery49 cnm banada 34.haftamda 2600 demişti 35 te gittim yine aynı dedi bence çok sorun etme😊😊
Busra_8 Busra2013 inşallah canım ama doktorum 300 kg yanılma olabilir dedi sağlıklı olsunlarda kilosu önemli değil bence