Hepinize selamlar. Konuşmak istemediğim bir konu aslında çünkü canım sıkılıyor anlatınca ama araştırdığımda doğru düzgün bir bilgi bulamamıştım ,bana kısmetmiş. 20+ haftalık hamileyken saçma bi şekilde elimdeki kase patladı ve hastanelik oldum. Elim kan revan içinde. Acildeki doktor yapacak bişey olmadığını bi araştırma hastanesine gitmemi el cerrahisi bulmamı tendon kesisi olduğunu söyledi. Apar topar en yakın ilde bulduğumuz fakülteye gittik. Acilde tekrar bakıldı ve ameliyat dendi. Yani kesiden ameliyattan korkmam kendi canıma soğuk kanlı biriyim ama hamile olunca içimdeki korku dalgasını görmeniz lazım. Kadın doğuma yönlendirdiler ameliyat izni için,gittik doktor ameliyat olabilir dedi. Bu zamana kadar lokal anestezi olucam diye planlıyoruz. Neyse yatışım yapıldı vs ameliyatı bekliyorum ama içimdeki endişe beni yiyor. Neyse ameliyathaneye indim özellikle dedim anestezi uzmanı ile görüşmek istiyorum diye,geldi konuştuk genel anestezi olmam gerektiğini lokalin bana yetmeyeceğini parmağımdaki sinirlerdede kopma olabileceğini vs anlattılar tabi ben daha kötü oldum zararı var mı bebeğe diye sordum net cevap alamıyorum. Zararı olmasın diye plasentayı geçmeyecek bi ilaç yapıcam ama garanti veremem vs. dedi. Dönüş yok tabi Allah’a emanet diyip bayıldım ben neyse 2saat sürmüş ameliyat iyi geçmiş ben ayıldım vs. Kadın doğum uzmanı ameliyattan sonra kalp atışını duymam gerekiyor demişti ona gittim kalp atışını dinledik çok şükür bi sıkıntı yok dedi yarınsı günü taburcu oldum. Kendi doktoruma gidene kadar yani düne kadar hep korkuyordum bi sıkıntı oldu mu diye dün içim rahatladı doktorum sorun yok dedi çok şükür. Biraz uzun oldu ailem uzakta diye onlardan bile gizliyorum şuan anlatacak yer bulunca uzun yazdım:) ev kazasından ameliyat olduğuma hala inanamıyorum kolumu alçıya aldılar iki hafta sonra dikişler alınacak inşallah bakalım. Başına böyle bişey gelen olursa,genel anestezi olmak zorunda olan hamile hanımlar olursa diye yazıyorum tabi inşallah kimsenin tırnağı bile kırılmasın. ❤️