biranneadayiyim Kızlar 5 haftalıkken ultrasona giren oldu mu? Kese bebek kalp atışı hangileri görülüyor 5. Haftada bilgi verir misiniz acil
Zuleyhakazan biranneadayiyim ben girdim canım ama alttan baktı yukarden kese görmedi bende alttan gözüktü gayet iyisin dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı 9 haftalikken gittim ben kalp atışlarını duydum
Esra255 biranneadayiyim Beta hcg değerin 1500 olduysa kesenin görünme ihtimali var. Normalde 5. Haftada kese görünür 7. Haftada kalp atışı duyulur. Ama bu kişiden kişiye değişir.5. Haftada görmeyip 9. Haftada her şeyi gören de var
Suigeneris biranneadayiyim ben 5 haftalıkken girdim normal ultrason ile baktı keseyi görüp kalp atışını dinledik.
Eflinn1453 biranneadayiyim görünmeyede bilir canım benim görünmemişti kese de kalp atışı da sonra göründü endişelenme bekle birazdaha
Zuleyhakazan Herhangi bir sikintin yoksa gitme canım 7 haftaligiz kadar benim idrar yolundan enfeksiyon vardı o yüzden gitmiştim
biranneadayiyim Suigeneris özele mi gittin canım. Birde bebişi gördün mü boyu (crl) ölçümü kaç çıkmıştı
biranneadayiyim Suigeneris özele mi gittin canım neden o kadar erken görüldü ki erken yumurtlama mi olmuş acaba. Adet bitiminden hemen sonra gebe kalmış olma ihtimalin varmı doktorun öyle bir şey dedi mi
Ysgl26 Beta 3000 olmadan karından görünmez kese. Vajinal de kolay kolay bakmıyolar sıkıntılı bi durum olmadıkça. Kalp atışı da 7ç haftadan itibaren duyulur.
Nessozz biranneadayiyim ben 5 hattalıkken öğrenip doktora gitmiştim keseyi görmüştük ama kalp atışı için bir sonraki hafta gidip duymuştum.
Ysgl26 Seda_korkmaz06 sizinki istisna. Erken yumurtlamışsınız demek ki. 5. Haftada duyan çok nadir vardır
Hiram96 biranneadayiyim 6 haftalıkken gttm kese vardi kalp atişi yoktu Bi hafta sonra başladi kalp atişi