BinnurG 6 haftalık olduk ve yarın ilk randevuma gitcem ama alttan bakmak isterse kabul etme sakın düşük olur dediler böyle bir şey var mı ?
HappyBabyy BinnurG ben yurt dışındayım burada 12. Haftaya kadar alttan bakıyorlar. Bana hep alttan baktılar hiç de birşey olmadı elhamdülillah
Elfii00 BinnurG 8. Haftada alttan bakıldı bişey olmadı bazen karından USG ile görünmeyenler vajinal yoldan çok daha detaylı görünüyor şayet benim vajinal bakilmasaydi kanamam görünmuyordu
Zuleyhakazan BinnurG ben 5 haftalikken yaptirdim hiç bir şey olmadı canım şuan 20 hafta 5 günlüğüm gayet saglikliyiz
poncikveannesii BinnurG düşük değilde kanama olabiliyor o yüzden önerilmiyor çok 6 haftalıksa karından görnür kese doktor görnmez ders önce karından bakalım diye söyleyn ben öyle yaptım 6 haftalkta karından görndü
BinnurG Elfii00 Yaa çoğu kişi öyle söyleyince şüpheye düştüm tabi ilk olunca bı de inşallah dediğiniz gibi olur
Sumiire BinnurG Eğer kalp atışını falan duyamazsa yada keseyi göremezse alttan bakıyo bende tedirgin olmuştum zararlı olsa neden böyle bşşey yapalım demişti doktor
BinnurG poncikveannesii teşekkür ederim öyle söyleyeyim o zaman ben de belki de hiç bakmayacak o da karından bakcak belli olmaz tabi ☺️
Zuleyhakazan BinnurG darısı sana inşallah canım endiselenme sen hiç bir doktor bizim kotulugumuzu istemez güven git canım 🙏🏻🥰😘
SimgeTuna BinnurG aşağıdan 2 cm anca sokuyor cihazı ona gelene kadar ohoo öhö😏 bir şey olmuyor canım korkma😹
Kuzeyn_annesi BinnurG banada 5+2 iken alttan bakıldı sonraki hafta minik bir kanama olmuş içerde ama bu ondan kaynaklımı bilemiyorum tabi.
Semra12344 BinnurG 2 kez hep alttan baktı doktorum cnm hiç de sıkıntı yaşamadım çünkü normal ultrasonla bebek görünmemişti ve kalp atışı da duyulmamıştı şuan 27 haftalık olduk 🧿🥰