Htcdre Kızlar merhaba 10 gün sonra sezeryan olucam ağda kaş bıyık vs kaç gün kala yaptırmam mantıklı tedirginim de ani bişey olursa hazırlıksız yakalanmak istemiyorum sizler nasıl yaptınız ☺️
LawyerEce Htcdre Canım kıl köklerinin en erken ne zaman çıktığını sen biliyorsun ona göre ayarla. Mesela benim kıl köklerim 4 haftada bir çıkıyor ağda yaptığımda. Doğuma 2 hafta kala yapmıştım.
Eslem_1 Htcdre sezaryende de mi genital bölge açıkta kalıyor ? Ben sadece göbek kısmı açıkta sanıyordum
Suigeneris Eslem_1 yine de temiz olması gerekiyor vajinanın üstünden kestikleri için dikiş vs yüzünden kıl olması gerek.
Kader1202 Eslem_1 Hem sonda takiyorlar hem de önlüğü çıkarıyorlar ve steril olması için batikon döküyorlar sonra ortuyorlar o kısmı o yüzden temiz olması en iyisi
Eslem_1 Suigeneris ne kadar temizlesek de kıl olur bence ya bi de hangi gün olacağını kestirtmezsek ya da unutursak yine sıkıntı doktor kendi keserdir belki o Esnada fazlalıkları 😅
Eslem_1 Suigeneris bi de ben nedense bunlardan ziyade doğum nasıl olacak sezaryen olursa çok canım yanar mı diye düşünüyorum kıl falan artık düşünmez oldum 😂 muhtemelen o esnada ameliyat ekibi de onu çok fazla sallamıyordur dışkı vs. Bile görüyorlar o esnada ne de olsa
Gulergulmez Eslem_1 sezaryende takılıyor sonda, benim iki sezaryenim var, ikisinde de takıldı, ameliyat sonuçta.
Mommhappy Eslem_1 belden aşağınızı hissetmeyeceğiniz için bir süre o yüzden takılıyor. Kesi yapılacak yerde de tüy vs varmı diye ebeler kontrol ediyor var ise jiletle temizliyorlar
Eslem_1 Mommhappy Gulergulmez Gzmmmmmm11 sadece çiş için mi takıyorlar büyük abdest vs de mi oraya yapılıyor 🙁
Mommhappy Eslem_1 sezeryandan öncede lavman yapıyorlar canım için boşalıyor. Büyük abdestinde kendine gelene kdr gelmeyecektir 🙂
Eslem_1 Kader1202 batikonun yan etkisi oluyor mu acaba benim görümceme alerji yapmış direkt yoğun bakıma aldılar nefesi kesilmiş batikondan 🥺
Kader1202 Eslem_1 Yani ben hiç denk gelmedim çok nadir biseydir bu heralde bence kendinizi hiç korkutmayin farklı biseyden de olmuş olabilir.İçinizi ferah tutun Allah’ın izniyle bişey olmaz
Eslem_1 Kader1202 yoğun bakımda nefesi kesilince alerji testi yapmışlar sanırım batikondan dolayı olduğunu söylemişler zaten o anda başka neyden kaynaklanabilir ilaç vs de içemiyor o an 🤔
Kader1202 Eslem_1 Ya olabilir tabi de dediğim gibi bu çok çok düşük bir olasılık buna takılıp üzülmeyin Allah’ın izniyle bişey olmaz