Gupse Kızlar bu ağrıyı yaşayan varmı gece yatınca çok feci ağrıyor bazen yürüyemiyorum bile ?? Sizde de oluyor mu ?
Sinemm Gupse hemde cook çatı ağrısı deniliyor buna bebek kendimi doğuma hazırlıyor tabi rahmide normalmiş
1PrensAnnesi Gupse bende olmuyo😞 doktora sorduğumda açılma için baskın olmuyo o zaman demişti normal doğum istememe rağmen o baskı olmazsa açılmaz yapamazsın dedi bekliyorum olsun diye ama tık yok 34+1im
aasenamerve Gupse çok feci değil ama 1 haftadır falan geceleri yataktan lavaboya kalkarken falan ağrı oluyor orda da ben mesane baskısı falan sanıyordum. 30+5 deyim normal doğuma hazırlaması için erken değil mi yaa 😒
Gupse Sinemm mesela o gün yürümüş veya çok hareketli olduğunuz zaman daha çok mu ağrıyor yoksa fark etmiyor mu ??
Gupse Sinemm yaa bide yürüyüş yapmamız lazım yaa ben bu ağrı yüzünden başlayamadım ki bi türlü nasıl olacak bilmiyorum Doğum kolay olsun diye yürümek lazım yaa ama nerdeee 😂
EliFurkan 1PrensAnnesi hadi ya gerçekten mi ben hiç sormadim ama öyle agri bende de olmuyor 😥 kasik agrilarim var sadece, inşallah normal olur ya 😞
Gupse 1PrensAnnesi yaa ama bu ağrı daha ben 4 aylıkken felan başladı o zaman çok küçük bebek nasıl zorlayacakki ben doktoruma sorduğumda ağrının normal olduğunu söyledi sadece böyle bi şey söylemedi madem aylardır çekiyorum bu ağrıyı inşallah normal Doğum için açılıyordurda ondandır 😂
1PrensAnnesi EliFurkan aynen bnde de sadece kasık ağrısı var halbuki 30haftadan beri doğum pozisyonunda ama kanalı zorlamıo galiba 😞 İnşallah🙏🏻
EliFurkan 1PrensAnnesi benim de 30.haftada döndü 😥 biz kalplerimizo ferah tutalim belli olmaz belki son anda olur kolay olur ☺
1PrensAnnesi Gupse aman ne bileyim bende olmadıkça geriliyorum☺ Sizde varmış ne güzel umarım normal olur☺
Gupse Daha benim Bebiş dönmemişti gittiğimde inşallah döner 36 ya kadar zamanı var onun sesi kızlar allah büyük 🙏🤗
Sinemm Gupse al bendende o kadar yaaa yürüyüş filan hikaye birde kış geldi zor yani dışarda filan yürümekte bakalım hayırlısı olsun inşallah
Tubaygt Merhaba kızlar 27 haftalik hamileyim ilk hamileliğim fazla bilgim yok şu son 2 gündür bebegimin tekmeleri ni asagida hissediyorum normal mi acaba
Emine24 Tubaygt normal bende de olmuştu doktorum öyle olduğu günlerde kendini yorma ilişkiye girme uzan demişti . Bebeğin pozisyonundan kaynaklı Canını sıkma ☺
Gupse aasenamerve bende bu ağrı var ama mesela hiç tuvalete sık çıkma olayım olmadı halada yok herkesin Farklı oluyor işte doktorlarda hep birbirinden Farklı şeyler söylüyor aman sağlıkla kucağımıza alalım da ağrı sızı bitmiyor zaten herkese Farklı bi etkisi oluyor 😂
aasenamerve Gupse ay bende o da var sırt ağrısı bel ağrısı da var valla yıldım artık 😀 dediğiniz gibi hayırlısıyla alalım da kucağımıza 😊