Sucaner Geçen gün oturduğum yerden kalkamadım. Sağa sola dönemedim tam nerenin ağrıdığınıda kestiremiyorsun. leğen kemiği ,kaba etler, bacakla kasığın birleştiği yer gibi tuaf batarcasına bir ağrı acı 😔var mı bunun gibi ağrısı olan annişler 😔
Brgl34 Sucaner aynısını yaşadım çok kötüydü hüngür hüngür ağlamıştım bişey oldu sanıp ama doktora gittim hiç bir sorun yoktu 22 haftalık gebeliğim
Elifim17 Sucaner ay ben ben 😔😔 alt bel tarafım kürek kemiklerimin ortası ayrılıyor sanki. Sakroiliak eklemmiş orası arastırırsanız. Doğum için yumuşayan eklemler ayrılan kalça leğen kemikleri yüzünden hamilelikte olabilirmiş. İlk hamileliğimde olmadı ama bunda 6 haftadır cekiyorum doguma kaldı 7 gün. Rahat oturamıyorum uzun süre ayakta duramıyorum belimden eğilemiyorum. Eve hapis gibi kaldım küçük kızım var ilgilenemiyorum. Cok doluyum kısaca 😂
Mrskocc Ben de uzun süre uzandıgımda felçli gibi kalkamıyorum kalkınca yere düşecek gibiyim ayakta durunca da aynı oturdugum an sanki cocugun üstüne oturmuşum gibi kasıklarıma batıyo Allah tüm hamilelelre şifa versin cok zormuş :(
ismik 30 a giriyorum 2 gündür topalliyorum :( belimin solundan kalçaya bıçak saplanır gibi bir ağrı giriyor. Bugün sağlık ocağına sordum doktorunuz magnezyum yazsın dedi. Ama değişik bı ağrı sanırım göbeğin buyumesinden oldu bu. Esnetme ve güçlendirme egzersizleri yapmak lazım. Yattikca daha kotu oluyor. Kalan 10 hafta bu şekilde geçmez çünkü. Yatakta sağa sola dönerken bile belim kopuyor acı çekiyorum resmen.