BurcuOmurcaDogan Mrvtmr ben daha valize ne konulacak onu bile bilmiyorum o kadar cok sey varki yapilacak aslinda 20 haftaligim ama sanki dogum gelip catacak ve ben hicbirseyi hazir etmemis olucam gibi panik halindayim hep 🤗🤗 esim dalga geciyo benimle bu hormonlar seni mahvetti diyo 🤣🤣
Senailhan lknurArayc Şaka mı hahahhah önüne gelenin güzellik uzmanı olmaması gerektiğinin kanıtı bu kadın inanmıyorum 😂😂😂
DilaraAydin Mrvtmr 33+3 daha var ama herkez hazırda bekletiyomus ... Hastane yakın ya eşime sen bişey lazım olursa gider getirirsin canım isin ne diyorum 😂
Mrvtmr DilaraAydin yakınd hazırlarsın heycanlanıp zaten benim bi küçük valiz oldu tekerli pembiş😍 bi tanede çanta daha bi kaç eksiğimde var küçük bişey daha yaparım😂 eşim gördü tatilemi gidicez diyo😂😂
lknurArayc [bilinmeyen] 😂😂 1 ay öncesine kadar biz yapıyorduk işte artık karnım kocaman oldu sığamıyoruz yatağa ayrı yattığımız bile oluyor 😂😂 ne hallere düştüm ben diyo 😂😂
Mrvtmr [bilinmeyen] 1ocak 10 ocak arası dedi doktorum bakalım pazarteside çatı muaynemiz var inş hersey normaldir canım doğumumda normal olur
BurcuOmurcaDogan [bilinmeyen] bu aralar hormonlarda tavan zaten hersey beklenir bizden 🤣🤣 bizimkide temkinli yaklasiyo bana sagin solun belli olmaz huyuna gideyim ogluma bisey olmasin diyo 🤗 yalniz derdi ben degilim oglu yani 🤣
lknurArayc [bilinmeyen] ahahahahah 😂😂😂😂 bazı dönemler var hamilelikte balayı dönemi diyorlar kadınların artıyor bi anda istekleri o dönemdesin sanırım 😂😂
DilaraAydin Mrvtmr 😂aynı tepkileri almaktan korktugUm için belkide hastaneye gidicek okadar sey varki bizimkiler bi ton laf edicek biliyorum ama ilk çocuk herseyi tam olsun diymiii 😂
lknurArayc Senailhan ay sen çok yaşa emi 😂😂😂 dün onun evindeydi gördün mü evini heryer Gül 🌹 deli yürek film seti gibiydi 😂😂
Senailhan lknurArayc Hahahah görmem mi içi ölmüş bunun zaten 😂😂 adam salata yapmış kendi yapmadı salata çeneye bak ay ben orda olcam salata tabağına gömerdim kafasını valla
BurcuOmurcaDogan [bilinmeyen] aynen ne konulacak koyduklarim yeterli olacak mi sanki haftalarca hastanede kalicam gibi abartirim ben birinin beni valiz hazirliginda zaptetmesi lazim kesin 🤣🤣
BurcuOmurcaDogan [bilinmeyen] aynen oyle valla ogullariyla ilgilensinler cok hevesliler madem bizde keyfimize bakariz 😂😂