BurcuOmurcaDogan Elvindurununannesi benim daha baya var gecmiyo aylar sanki nisan sonu mayis basi bekliyoruz insallah 🤗
BurcuOmurcaDogan lknurArayc ay senin bitmis kalmamis bisey nasil hissediyorsun kendini sancin falan oluyor mu cok ben daha 20 haftaligim yarin dopplere gidicem bakalim ne dicek doktor
lknurArayc BurcuOmurcaDogan sancı arada bi giriyor ama bu zamanlarda böyle bütün hareketlerini hissediyorsun o çok güzel karnımın içinde döndüğünü bile dışardan görebiliyorum ☺☺
Elvindurununannesi BurcuOmurcaDogan rabbim sanada tüm annelerede sağlıkla kucağa almayı nasip etsin canım . Sayılı gün çabuk geçiyor da saat geçmiyor 😂😂
BurcuOmurcaDogan lknurArayc masallah ya cok guzel bir duygu 🤗 bizimki daha ufak ufak hareketler yapiyo ilerde cosar artik zaten yatinca rahat vermiyo bana kimil kimil hep ☺
DilaraAydin [bilinmeyen] bazen durup durup ev kötü kokuyo hadi kalk perdeleri yıkayalım evin kokusu degişsin diyorum aha kudurdu bizim karı diyo😂😂
Senailhan [bilinmeyen] Yok ya benim eşim normalde hiç horlamazdı belki de baba moduna girdi ondan da olabilir 😂😂😂
lknurArayc Senailhan ben internetten izledim beklemeye dayanamadım 😂😂 yalçına çok sinir olduk oğlumla 😂😂😂
lknurArayc [bilinmeyen] ay oda kötü yaa benim Allah’tan annem yakınımda görümcemde aynı şekilde biri olmasa biri mutlaka gelir gider uğraşırlar benimle 😂
BurcuOmurcaDogan Elvindurununannesi amin canim 🙏🏻 Hayirlisiyla sende kavus yawruna insallah burdan bize yazarsin artik hissettiklerini allahim kolaylik versin dogumunda 🙏🏻🙏🏻
lknurArayc BurcuOmurcaDogan Sen onu bide 39 da gör 😂😂 sağa yatıyorum sağa geliyor sola yatıyorum sola geliyor 😂😂
DilaraAydin [bilinmeyen] gecen bi baktım toplamıs bulasıgı falan mutfak silinmiş falan burda bişeyi iyi yapmamış olması lazım dedim makinayı bı actımki hersey üst üste o farketmeden herseyi bosaltım tekrar yerleştirdim 😂 illa bişey bulcam ya 😂
Elvindurununannesi [bilinmeyen] ya şöyle oldu Üç aylık hamileyken kistlerim patladı ve kanama yaptı ameliyat oldum sezeryan gibi mecbur Doğumda sezeryan olarak şimdi
lknurArayc [bilinmeyen] ben mesela uyandığımda müzik açıyorsam telefondan oynamaya başlıyor eşim de diyo ki annesine çekmiş oynak olucak 😂😂😂
Mrvtmr lknurArayc Biz hangi yöne onlar oraya 😃 37+4 m bende hiç rahat durmuyolar cıkmak istiyolar bence yaa🤗