EbrarinAnnesi [bilinmeyen] İnşallah sizleri etkileyecek birşey le karşılaşmam anlatırım tabi geçen haftaki kontrolde demişti doktorum cuma olacak diye bir hafta ne çabuk geçti anlamadim korktuğumdan sanırım 🙁
Senailhan Merve240317 Bilgim yok ama bi yerde okumuştum mide bulantısı da doğum belirtileri arasında normalde bulantın oluyor mu o önemli Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Merve240317 Senailhan Yok canım ilk 3 ay çok oldu sonra tamamen kesildi. Şimdi karnım sertleşiyor ve bulantım devam ediyor inş güzel haberlere uyandırırım eşimi 🙏
Ceydazgl [bilinmeyen] amin canim burda mutlaka yapiyorlar tum testleri ,Turkiyede nasil bilmiyorum her doktor randevusunda parmagimi delip kan alacaklarmis her ay kromozon sayimi genetic vs.bakacaklarmis,orda nasil bakiyorlarmi her hafta tuhaf geldi bana🙄
BurcuOmurcaDogan @[silindi] neyseki bu hallerimiz geçici kocalarda idare etsinler birazcık canım baba olmak kolay mı 🤣🤣 yemek olayı bende de hamileliğin başından beri çeşme suyu bana fena kokuyor yemek yapmak bişeyleri yıkamak beni mahvediyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Senailhan [bilinmeyen] Ah hormonlar ahhh😂😂 zaman bir an önce geçsin istiyorum ben de doğurayım istiyorum bi yandan da doğum korkusu bilemedim 😂
DilaraAydin [bilinmeyen] hastane bi kere özel hastanelikten cıkmıs kontrollerini beğeniyorum sadece detaylı yapıyor herseyini söylüyor falan ama gerisi devlet hastanesinden farkı yok bi çok tanıdığım orda dogum yaptı özel hastane diye verdikleri paraya mı acısınlar yoksa dogum sonrası onlar yuzunden cektikleri agrılara mı yoksa tıkıs tıkıs odaya maruz kaldıklarına mı bilemediler😐 bende farabide düşünüyorum bakalım ne olacak 😊
Buketbudk DilaraAydin valla ben hemşireyim bikere kadın Doğuma takviye gittim devlet hastanesinde stajyerken seneler önce . Kadın normal Doğum yapıyordu o ne bağırmalar ne kızmak . Kadın yanına çağırdı onca sancının arasında “ biliyorum çok yorgunsunuz ama benimde canım yanıyor yalvarırım bana bağırmayın dedi “ o an soyunma odasına kapattım kendimi . Özel de çalışmış hemşire olarak Devlette ve özeldekilerin farkını net bilirim kesinlikle çok fark var arkadaşlar
BurcuOmurcaDogan @[silindi] benimkide erkek bu sene çevrem de herkes hamile herkes oğlan anası olacak 2018 çok bereketli geliyo maşallah 😂😂
Ebru4178 Kızlar bende levent beye gidiyorum merkezde doktorumdan çok memnunum sadece doktorumdan ama siz nereye gitmeyi düşünüyorsunuz
Ebru4178 Ebru4178 bülent bey merkezdeki kadının eşi tıp merkezinde çok adı geçiyordu doktorun baya insan öemnun ondan
Senailhan [bilinmeyen] Haklı olabilirler yaşamadan bilemeyiz 😂😂😂 herkes her şeye yorum yapıyor ona bakarsan ama en başta kendileri yapıyor 😂
DilaraAydin [bilinmeyen] 😂 eşim ben dayanamam alsalarda girmemki diyo şimdi kıraplarıma bile dayanamıyo üzülüyorum adam 😂 bi yandan bu hamilelik hiç bitmesin diyorum normalde ilgiliydi şimdi korkudan kat kat iyi oldu adam 😂😂
DilaraAydin Buketbudk ya demeyin öyle ben korkuyorum kendi agrılarıma mı yanıım onların kızmasına mı oturur anlarım hemen 😭