Serapeydn mminiginannesi10 mminiginannesi10 Bende yılmaz beye gidiyorum nasıl bir doktor yeni tanıştım da☺️
Serapeydn Anladım canım çok teşekkür ederim😍 bende memnun kaldım da 3 sefer doktor değiştirdiğim için ister istemez küşümleniyorum🤦🏻♀️
mminiginannesi10 Serapeydn daha önce kimlere gidiyordun. Ben ilk hamileliğimde tammedde sertan beye gitmiştim ☺️
Serapeydn Ben defa life da şeyma fadıloğluna gittim hiç güzel ilgilenen bir hekim değil memnun kalmadım o hastanede manolya diye bir hekime daha gittim ondanda memnun kalmadım bence defa life hastenesi çok pahalı ve hekimleri güzel değil😔
Serapeydn Momcrowns doğum ücretlerini sormamıştım inanki bilmiyorum doktor biraz ilgisizdi şuan hatem hastanesi yılmaz beye gidiyorum çok memnunum çok ilgili
Momcrowns Serapeydn bende gittim gerçekten ilgisiz hastane düzensiz odalar küçük ve eski. Yilmaz bey nasil ilgili mi hastane nasıl doğum servisi odaları bide muayene ve doğum ücretleri ne kadar
Serapeydn Valla canım ben yılmaz beyden çok memnun kaldım bir kere gittim ikinci kontrolüme gidicem inşallah daha henüz fiyatları öğrenmedim ama odaları çok güzel temiz bir hastane
Momcrowns Serapeydn sahi mi benimde aklımda o hocayı ve hastaneyi görmek var . Bir dahakine resim çekseniz bana gonderseniz ah ne iyi olur 😊