Ozlem3458 Kızlar 40+1 deyim bu sabah kanla karışık nişan da geldi kasılmalarım başladı belimde ve kasık bölgemde normal doğum olacak inşallah tavsiye vereceğiniz birşey varmı birazdan doktoruma da gideceğim inşallah doğum olur bugün
Elifkrblt Ozlem3458 İnşaAllah sağlıkla sağ Salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🥰Allah bir avazda kurtarsın
Bebek0 Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Inslh çabucak doğurursun insallah. Darısı bize. Doğuracan mi bugün burayada yaz son durumu😂
Ozlem3458 burakveannesi bende aynı böyleydim merak etme bak şimdi doğumu bekliyorum her gün değişiyor gidişat rahat ol gelecektir bir kaç güne 😊
Ozlem3458 Bebek0 doğdu ama normal olamadı maalesef akşama kadar bekledik açılma devam etmeyince sezeryana aldılar
Askpare Ozlem3458 ayy bebişin dogdumu çok şükür çok sevindmm maşallah size👶🏻🤍🤍 allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Bebek0 Ozlem3458 gözün aydın olsun Canım. Sağlıklı olsun da . Bence doğum şekli o kadar önemli değil benim icin . Ikinizde iyi misiniz şuan
Sema2019 Ozlem3458 insaAllah saglikla almissinizdir bebisinizi kucaginiza Rabbim size bagislasn bize de dua edin 40+1 oldm hala hic bir belirtim yok çok korkuyorm artik bebeğime bisey olacak diye 😢😢