Ozlemergl Covidken kan sulandırıcı kullanmadan koronayı atlatan hamileler oldumu lütfen yardımcı olurmusunuz
Asilprens06 Ozlemergl covidi atlattım doktor 2 hafta daha kullan dedi ve hala kullanıyorum canım kan değerlerine baktır zaten hamilelik başlı başına pıhtı sorunu yaratan bir şey birde covid eklenince pıhtı atma olayı doktorları korkuttugu için kan sulandırıcı iğne öneriyorlar kullanmandan hiçbir zarar görmezsim zaten baktın ihtiyacın yok kullandıgında burnun kanar bi yerinde kan gibi toplanır ordan anlarsın. Ben hala kullanıyorum 😩
Handekrkr Ozlemergl ben çok agır covid geçirdim 12 haftalık gebe iken canım .Hastanede kaldım ve oksijen destegine bağladım.Agır ilaçlar kullanamadıgımzı için 14 gün kan ignesi yaptı doktorum bana bebegi riske atmamak için .Ecopirin hap kullanıyordum birde ilave , ona hala devam ediyorum.Doktorların bir bilgi veriyorsa bence uymalısın , alanında uzman olanlar onlar sonucta .Ben dokturuma çok güveniyordum Allah razı olsun beni yanıtlmadı , yanlız da bırakmadı hiç covid sürecinde .Virüs cigerlerime inmişti benim
Melikegencl Ozlemergl bende 14 haftalıkken kovit oldum astım hastasıyım aşımda yok kan sulandırıcı enjektör iğneyi evde kendin yapıyorsun benim eşim yapmıştı eldiven maske takıp mecbur kullanman lazım bebeğinin yaşaması için gerekli kan pıhtısı çok riskli birşey hamilelerde oldukça yaygın oluyor heleki kovitken dahada çok oluyor pıhtı oyüzden mutlaka hergün o iğneyi kullan dişimi şıktım kullandım koldan yaptım ben
Buo Öncelikle geçmiş olsun, kan sulandırıcı iğne kullanmaktan niye imtina ediyorsunuz? Ben tüm gebeliğim boyunca hem iğne hem hap kullanıyorum. Doktor tedavi planlamış, siz ve bebeğiniz için, alternatif arayıp kendinizi de bebeğinizi de riske atmayın.