Tunaaslan Sancılarım 5 dk bir geliyor ve bir dakika sürüyor sancım olduğu zaman su geliyor azar azar. hastaneye gittim ancak 2 cm açıklığın var diyip geri yolladılar sabaha kadar çekeyim mi yani bu sancıları mahvoldummm 🥲🥲
MerveEbru Tunaaslan devlet hastanesi mi canım? Nasıl gönderirler ya eve kafayı yicem neden yatışını yapmadılar
N-h-e123 Tunaaslan sakin olun ilk olarak bi duş alın hatta göbek dahil yıkasanızda olur. Duruma göre hastane yoku gözüküyor gibi 😊
Zadekuzu Tunaaslan hastanede de bu acıları cekeceksiniz ve bir mudahale yapilmayacak sanirim ki o yuzden gondermisler anladigim kadariyla canim. Hareketsiz kalmayin dogumunuz başlamış acilmaniz hızlıca artar hemen dogurursunhz insallah🙏
Tunaaslan MerveEbru yok hayır özele gittim sancılar düzensiz dedi sadece 2 cm açığın var kanama olursa aşırı su gelirse tekrar gelirsin dedi. 🥲
Tunaaslan N-h-e123 Duş aldım süreklide takip ediyorum 5 dakikada bir geliyor sancılarım acaba açılma oluyor mudur
Tunaaslan N-h-e123 ister istemez tuvalete gitme isteği uyandırıyor o yüzden sürekli tuvalete gidiyorum 🥲
N-h-e123 Tunaaslan siz daha da sıklaşırsa gidin . Doğum başlamış rabbim sağ Salim kucağınıza aldırsın inşallah .
Tunaaslan N-h-e123 gittiğimde nst ve pedin resmini doktora attılar doktor gidebilir dedi su geliyor mu gelmiyor mu diye ama böyle aşırı bi su gelmiyor kesik kesik iç çamaşarını ıslatacak kadar
N-h-e123 Tunaaslan ebe kadriye Ünal instagram sayfasında sandalye hareketleri var doğumu kolaylaştırıyor ona bakın hemen
Tunaaslan N-h-e123 Valla ağrılar o kadar zor ki bunları hep yapmışım görmediğim halde çok sağolun Allah razı olsun 🥲