sema_altas55 Kızlar bazen böyle durduk yere bir yerime kaşıntı geliyor sırtıma yada koluma sizde de oluyomu kıyafetlerdenmi neden deli oluyorum 😂😂 17. Haftamdayım
La_le sema_altas55 kız o kaşıntı insanı mahvediyor yani etimi parçalardan içim rahat etmez o derece yani ,😅
Renginveannesi_ sema_altas55 bendede bu 1 haftadir baya oldu sırtım kolum ve göğüslerim kasıniyor bazen 16 haftalıgim, Dr gidince sorucam
mmihri Geçen gece bacaklarımı kanatıncaya kadar kaşıyınca farkettim bende. Cilt kuruluğunuz varsa eğer gebelikte artıyor sanırım. Ben bütün vücudumu kremleyip su tüketimimi arttırdım iyi geldi.
sema_altas55 mmihri galiba dediğin gibi nem eksikliğinden olabilir bende deli gibi kaşıyorum gene aynı 🙄
La_le sema_altas55 bazen eşime diyorum tırnaklarını etime batır o şekilde kaşı diyorum bende sırt kısmında çok oluyor kol pek olmuyor ama
_neslihan_ Bende de aşırı oluyor 20 haftadayız Ve aşırı bir baş ağrısı protein kaçağı varmış deli edecek gibi bir kaşıntı tutuyor kan topluyor her yerim kaşımaktan