Zeynepkaman Kızlar folik asiti ne kadar süre kullandınız doktorum hamileliğimin sonuna kadar içmem gerektiğini hatta doğumdan sonra bile hastalarına verdiğini söyledi 14 haftalığım sizce içmeli miyim ? kime sorsam 3.aydan sonra kesmiş
sema_altas55 Zeynepkaman bende aklımda bu soruyla ve çevredekilerin dedikleriyle doktoruma sordum hamileliğinin sonuna kadar devam edilecek dedi 17. Haftadayz
Yldzalra Zeynepkaman bana 12 ci haftaya kadar dediler ama daha 7 haftadaki bilmiyorm 12 den sonra demir ve bisey daha demişti o ilaçlara baslicakmisiz bilmiyormuş herkzesde farklı olabilir
Srklc Zeynepkaman 22. Haftadayım hala kullanıyorum bir problem olacağını sanmıyorum öyle olsa kullandırmazlardı diye düşünüyorum
Zeynepkaman sema_altas55 ben herseyin fazlasının zarar olduğunu düşünüyorum ya şu zamana kadar folik asiti hep 3 ay içilir diye biliyordum
mmihri Ayın sonunda bıraktırdı doktorum ama folikasit zaten bi vitamin türü o yüzden bence devam etmenizin de bi sıkıntısı olacağını düşünmüyorum
Zeynepkaman Nasaearth canım ben kan ilacı ferrum , folik asit gebyfool , d vitamini coledan kullanıyorum suanlık . D vitaminine 2 hafta oldu başlayalı
semakulekci Zeynepkaman Doktor doğuma kdr dedi canım halen daha kullanıyorum zararı yok üzerinde ilaç değildir yazıyor ve tonla vitamin barındırıyor
Zeynepkaman semakulekci kilo yapıyor mu acaba ben biraz da o kısımlara takılıyorum çünkü daha 14 haftalığım 4 kilo aldım ve ilk 2 ayım hep bulantıyla geçmesine rağmen
mirage333 Zeynepkaman ben folik asit icmiyorum ama kullandigim multivitamin ve demir ilacinin icindede folik asit var ( normal folik asit ilacinin icerigi kadar) doguma kadar kullanilmasinda sakinca olmadigi soylendi.
Asellinannesi0 Zeynepkaman benin doktoruma 3 aydan sonra kesti d vitamini başladı neden kesmedi sizinki bilemedim
semakulekci Zeynepkaman yapıyo olabilir bünyeye göre farklı etkisi vardır elbet ben hamilelikten önce kullanırken yapmıştı ama öyle abartılacak bir kilo değil tabi ki. Zaten amaç kilo yapması değil vücuttaki eksik vitaminleri takviye etmek çok kilo yapacağını sanmam canım