Smyye1B Gizliolsun 6+4 günlükken kalp atışını duyduk 18+4 olduk daha hareketini hissedemedim. 😇 İlk gebeliklerde hareketler 22yi buluyormuş kalp atışı da duyduğum kadarıyla 7ci haftadan sonra duyanlarda varmış 😇
La_le Gizliolsun kalp atışını 7+3 de duydum şuan 17 deyim göbek deliğinin bı tık aşağısında biseyleri kibirdagini hissediyorum bı kaç gündür günde 3 veya 4 defa hissediyorum ama kişiye gorede deqisiyor canım
hunilimom Gizliolsun ilk gebeliğim de tekmeyi 19 da hissettim kalp 6. Hafta felan di simdi 2. Ye hamileyim kalp atışını 7+2 de duyduk daha 11 haftalık tekme yok 😂
Gzmlerce Gizliolsun Merhaba :) 18-19 gibi pit pit oldu ama emin olamadim 20-21 gibi evet bu hareket diyebildim suan 27 haftalik gumbur gumbur :) o zamanlar gelmicekmis gibi gelio ama goz acip kapayincaya kdr gelio bende cok paniktim hissedeyim artik diye diye bu gunlere geldik cok sukur 🙏🏻
kahvesever__ Gizliolsun benim ki 18+3 de tekme atmıştı 2 buçuk aylıkken kalbinin sesini ve kendini görmüştük
tugbaacng Gizliolsun 6. Haftada keseyi gördük, 7. Haftada kalp atışını duyduk. 18+5 gibi tekmelerini hissetmeye başladım 🥲 ilk gebelikte tekmeleri hissetmek 24. Haftayı bulabilirmiş..
Ezgii0 Gizliolsun İlk kalp atışını 8. Haftada duyduk. 19+1 de hareketleri hissetmeye başladım. Şuan 22+1 iz tekmeler atıyor bebekkuşum 💗
Oznurkk Gizliolsun 6+3 te kalp atışını duyduk.19+3 te pıt pıt şeklinde hareketlerini hissettim. En iyi 21 haftada hissettim hareketlerini 😊
Haticecakirr Gizliolsun 10.haftaya kadar duyulmaması normal.30.haftaya kadar hareketleri düzensiz olur ilk gebelik de 18 ve üstü oluyor genelde ikinci gebelikde 13-14 de hissedenler oluyor
Asena17 Gizliolsun kalp atisini 6+5 ken duydum tekmelerini 18 den sonra hissetmeye basladim bunlar ama degisebilecek seyler kisi den kisiye degisiyor kuzum her gebelik bir degil
Luliveannesi Gizliolsun kalp atışını 6+4 tr duymuştum 11+3, üm şimdi hisetigim bebekmi tam emin deilim gaz olduğunda anlayabiliyorum hamilelik öncesinde öyle pıt pıt hisetmiyordum bu yüzden Bebek diyorum
Bktvdt Kalp atışını ve kendisini görmek için biraz geç gittim 10 haftalıklen duydum ilk gebeliğim kendisi mi değilmi emin olamıyorum ama 17+2 olduk Bi hareket hissediyor gibiyim
Hatice1302 Ben ilk kalp atışını 8 haftada duydum suan 18 haftaya girdim yeni yeni hafiften hisseder oldum