Brcntyfr deletedmom213 dikkat ediceksin canim yasak olan seyleri soylemistir doktor benimde oyle oldu. 1 ay sonra cikti yukari.
deletedmom6295 deletedmom213 bol bol dinlenin su için stresten uzak durun. mümkünse bir süre sadece tuvalete kalkın. cinsel ilişki kesinlikle olmaması gerekiyor. zamanla yukarı çıkar zaten minnak
NurKaradmn deletedmom213 banada öyle dendi hatta kanamam falanda oldu benim baya kötüydü hiçbir şekilde ev işi yapmadım ayaklarımın altına kırlent koyup sırt üstü uzandım hep ilişki zaten yasaktı ilk 3 ay sonra yukarı çıktı ama progestan da kullandım ben düşük tehlikesinden dolayı
deletedmom213 deletedmom6295 Evet zamanla yukarı cıkıcak dedi Herşey yasak sadece yatıp dinlen dedi Bide kahverengi lekenmem var. Korkuorum
deletedmom6295 deletedmom213 13. haftaya kadar sürdü benim lekelenme ve kanamalarım. ilaç verdiyse kullanın ve dinlenin dediğim gibi geçecek allahın izniyle🙏🏻
deletedmom213 Brcntyfr ben 6 haftalığım. Sen kaçıncı haftanda oldu ve kaçıcı haftDa yukarı çıktı. Korkuorm bende lekenme yüzünden
deletedmom213 deletedmom6295 İnş ya Çok korkuorm. Bundan önceki düşüktü. Sürekli ped deiştiriyorum. Kahverengi lekeyi gördüm an yine moralim yerlerde
Brcntyfr deletedmom213 inan hatirlamiyorum ama ilk haftalardaydi 10 12 olabilir. Bir ay dikkat ettim aylik kontrolde tamam cikmis yukari artik dedi. 38 haftaligim suan.
Ezgistn Canım benimde öyle bu yüzden çok şiddetli kanamalarim oldu üç kere hastaneye yattım hatta ikinci yatisimda avucum kadar büyük pihtilar düşürdüm yere şuan 14. Haftamdayim sürekli olarak yatıyorum sadece WC için kalkiyorum ilişki kesinlikle yasak hergun progestan iğne ve günde üç kere progestan kapsülü fitil olarak kullanıyorum. Sabah akşam magnezyum içiyorum ve haftada iki kere proluton Depot iğne oluyorum. Bir haftadır günlük olduğum iğneleri kesti doktorum diğer ilaçlara devam ediyorum hiç kalkma yat ve en ufak bir problemde hemen doktoruna git
deletedmom213 Ezgistn Korkuo insan .. Allah şifa versin sana bana bizim gb olanlara. Ben dün iğne ve serum yedim. Bide bana sabah akşam progestn vajinadan al dedi. 200 mg olandan. Seninki kaç mg?
Ezgistn deletedmom213 benimki de 200 mg günde üç kez alıyorum 9 şişe serum yedim bende birde kum dokuyordum serumlar sayesinde oda temizlenmiş oldu. Amin canım inşallah bebeklerimiz yukarı cikarda rahatlariz
deletedmom213 NurKaradmn Bende kullanıorm progestan. Yatıom valla. Canımda kalbimde kasıklarımda atıyo. Hep yatıoz ya kabız oldunmu peki ? Ikınmaktan bile korkuorum
NurKaradmn deletedmom213 kabızda oldum doktor hormonlardan olabilir normal demişti bana ama evet bende ıkınmaktan korkuyordum kahverengi lekenmen bir kere olduysa yerleşme kanaması denen kanamada olabilir serum banada takılmıştı yemek bile yapmıyordum ayağa kalkıp koku falan zaten rahatsız ediyordu yapamazdım bir süre kaynanam geldi baktı birde bitki çayı içme çok baharatlıda yeme bunlarda yasaktı ben 5 haftalıkken öğrendim düşük tehlikesi 3 aydan sonra geçti kendi işimi kendim yaptım ilişki yasağı kalktı sonrasında 27. Haftada doğum sancılarım başladı açılmam oldu durduruldu şimdide inat etti gelmiyor 38+5 olduk çok şükür her döneminde farklı sorunlar oldu kolay bir hamilelik geçirmedim ama stresten uzak durdum elimden geldiğince üzülmemeye gayret ettim ki o süreç içinde iki kez baba evine gittim geldim çok şükür bu günleri gördüm yavruma bir şey olmadı ayakların havada olacak şekilde uzan sadece wc ye git ıkınmaktan bende çok korkardım ona bir şey diyemiycem beslenmene dikkat et güzel beslen stresten uzak dur kesinlikle ve hep olumlu düşün ben öyle yaptım
NurKaradmn deletedmom213 birde arabaya elinden geldiğince binme dolmuş otobüs sakın sakın onada dikkat ettim ben şahsi araba dahi olsa sallıyor sonuçta hastaneye giderken eşim arabayı yavaş kullanıyordu sadece hastane için çıktım dışarı arabaya bindim zaten o kadar
Ezgistn deletedmom213 canım kabız olmaman gerekiyor sana magnezyum vermedi mi doktorun kasılmalar için . O ilaç kabızlığı önlüyor. Eğer kabız oluyosanda doktorum bana duphalac vermişti hamileler icebiliyor ondan icebilirsin ama etkisini anında göstermiyor
deletedmom213 NurKaradmn Ne güzel geçmiş senin. Sağlıkla bebişini alırsın inş. Benmde hemen geçse ne güzel olur. Nisan 2019 benim daha. Ne güzel yazmışsın. Allah sağlıklı doğumlar versin. Ailenle mutluluklar inş :)
deletedmom213 NurKaradmn Hastenem yürüme mesafemde. 300 metre yok. Ama yinede arabayla gidiyorum. Yürümekten iyidir. Şu riskli dönemler geçseydi bi. Kıpır kıpır hareketli hiçbitşry olmayan hamilelere özeniorum
NurKaradmn deletedmom213 hastanenin öyle olmadı büyük avantaj ☺ geciçek bende öyle diyordum hastane kaldığım günler yataktaki günlerim ağlayarak ilaç içtiğim vs vs hiç geçmeyip bitmiycekmiş gibi geliyordu şimdi dönüp bakıyorumda ne kadar çabuk geçmiş zaman hangi ara 38 olduk diyorum sen sıkma canını olumlu düşün Rabbine sığın bebeğinle konuş o da beni rahatlatırdı psikolojik olarak gün gelir sende dersin inşallah ne çabuk geçti zaman diye 🙏☺
Brcntyfr deletedmom213 sen dikkat et duani esirgeme Rabbim yardim eder sana insallah. saglicakla kucaginada alirsin insallah.