Umut60 vveraa evet kanda değilde anca usg de çıkar diye düşünüyorum biraz bekle adet okursan idrar tahlili hormon baktı anormal bişey var mı diye
Kahveli mybaby1923 belki onla da olir bilmiyorum o kadar ama şu eski tip ates olcerler varya ufacık ekranı olan ucunu koltuk altına koyup beklediğimiz onlardan işte 😆
Kahveli mybaby1923 inşallah vardır çanim regl tarihlerimizde ayni sayılır😆 beraber öğreniriz artık varsa da yoksa da😆
kuzumvebenn Miniportakal Amin rabbim herkese nasip etsin canım benim inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin 🥰
vveraa Umut60 ahahahahd bide işin komik yanı varsa hepi topu 10 günlüktür 🤣🤣 valla psikoloğa gitmem gerekiyor benim kesin ağrıları da kendi kendime yapıyorum ben
mybaby1923 Klp05 Hgmom1 Benım sırt ağrısı kaşık agrısı bırde göğüs ağrım cok ucu. Yanıyor kaşınıyor artık ondan mı degıl mı bılmıyom
pims Klp05 ya ben artık belirtilere inanmıyorum canm 😔okadar çok benziyoki her ay acabamı deyip bi. bakıorum adet olmuşum. kasık ağrım var mesela şuan ama oda adet belirtisi heyecanlanıyorum bi bakıom olmamış nasip bakalım her ay beklioz