Umut60 Mucizebb İnş hiç üzülme dene ben öyle yaptım 11 ay oldu neler çektim ben promotil vomen faydası oldu
Mucizebb Umut60 bnm adetlerim çok düzensiz bu ay hayıt otu kullandım zamanında adet olsam da yine iyi başka aya isnalh bı oglm var 3yaş 3 aylık 2, de 1 yıla yakın uğraşıyoruz olmuyor malesef
Umut60 Mucizebb denemediğin kalmadı eşime keçiboynuzu kürü pekmez yedirdim bende promotil kullandım bu ikisinin etkisi çok oldu
NISA97 Mucizebb bu ikinciler ne zor yahu benim kızımda 3.5 yaşında 2 yaşından beri istiyoruz tık yok bat 14 subat
Mucizebb mybaby1923 canım bişey soracgim acba yumurtam gecmi çatlamış ayın 1. 2. 3 Şubat’ı gibi mesela geç dolenme olmuş olabilirmi aklıma takıldı da yeni
mybaby1923 Benım normalde duzenlı olamamam asırı gergınlık yarattı doktorum 1 haftaya kadsr olmaz ısen gel dedı
Cdem21 Kızlar oturduğum yerde aniden baş dönmesi yaşadım ki hiç olmazdı böyle belirti yaşayan oldu mu
duman16 Cdem21 bende de 3 gündür baş ağrısı (migren vs yok ..sık sık agrımaz bende) hamilelik de baş ağrısı,baş dönmesi yaparmış ama bunu tek başına yorumlayamayız