Meceyi Kubraalp belirtiniz var mı bnm normalde bat günü çok Agrım olmaz göğüs agrım hiç olmazdı bu iki gündür göğüs ve kasık ağrım çok fazla
mybaby1923 Ya benım sancım ağrım coktu yıne asırı bıseyler gelır dıye peçete koydum sabah bısey yoktu sonra tuvaletten sonra yanı peceteyle kontrol ettım akıntıyla beraber cok cok acık bı leke geldı sanırım bugün adet olucam ped takdım ama hala 1 damla yok
Kahveli mybaby1923 Canim bende daha gelen giden bisi yok ama gebelikte olabileceğine düşünmuyorum 🤔 teste yapmicam zaten yarın annemlere gidicem orda da olmazsam dönüşte yaparim
mybaby1923 Kahveli bende de suan yok ama ben kötüyüm ıyı degılım bıran önce 6 olsa da doktor baksa basım da tutu
Kahveli mybaby1923 Dogru bu akşam gidicektin sen 😔 neyse ya git bakalım ne dicek belki Ultrason bakar veya kan verirsin değerlerine falan bakarlar
vveraa Kızlar kovid testi vermeye gittim bugün kasık ağrım var reglime 3 gün var diyince kan testi yaptılar hcg 1.20 çıktı ben kesin olarak elendim😅
mybaby1923 vveraa akşama kesın bende elenırım şey oyunu aklıma geldı kızlar squid game vveraa yarışmacı elendı 🤣
vveraa mybaby1923 ahahdhdj bide işin komik tarafı testim pozitif çıktı şuan kovid olmuşum belirti sebepleri bundanmış öyle söylediler her kasık ağrısını bebe sanmıcakmışız yani nadir belirtilerdenmiş 😁😁😁
Umut60 vveraa geçmiş olsun covit sen bir ayda dinlen ara ver d dimer in yüksek oluyor çoçuk ta sıkıntı olmasın önlem amaçlı
SOSmom Patito__ Benim de Bat bugun ama sanırım yumurtlamam geç olduğu icin adet de gecikecek.O yuzden hic umutlanmıyorum 😇Olursa sürpriz olur yani
Patito__ SOSmom sizin yumurtlama ne zaman oldu onceden yumrtlamama bakmamistm hic ilk bu ay degerlendirdim ama hep ayni gunlerde oluordum yumrta gecikince adet geciktimi daha once sizde Benim bat yarinmis 33. Gun benimde umudum yok o ayri :((
SOSmom Patito__ 2 şubatta oldu yumurtlamam.Ilk kez yumurta takibi yaptigim icin daha once ne zaman oldu bilmiyorum maalesef.Ama bugun adet olmayinca heralde gecikecek diyorum😐