mybaby1923 Kahveli bugün mü senın de adet günün bende suan bısey yok yarın zaten olmaz ısem doktor anlar neyın nesı
Kahveli mybaby1923 bugun 28.gun iste ben ya 30 da olurum ya da 28 de. Bakalim ne zaman olursam artık 30u geçerse test yaparim
mybaby1923 vveraa bır arkdsımda ısrarla böyle düşünüyor artık kabullen degılım dedım kızda demekten vazgeçti 🤣
mybaby1923 Kahveli kız benım belırtı 10 gündür var anlamıyom ıste ağrılarım cok ama bısey yok ne gebelık ne adet suan 🤣 bana ne oldu bılmıyom
Cadoloz Murvett benimde yumurtlamamin 9.günü goguslerimin uçlarına dogru bastirinca agri var ama nasip insallah darisi bana bnde persembe sabah test yapcam umarim pozitif cikar
Kubraalp Kızlar bat 9 ve bugün aşırı bir şekilde belim ara ara ağırıp geçiyor. Bide göğüs uçlarım ağırıyo dokununca sizce olabilir miiiii😊
Kahveli Kubraalp göğüs ucu acısı çok yaşayıp gebelik öğrenenler var forumda belki senin de olabilir 🤭
mybaby1923 vveraa yok yapmam daha 🥴 zaten guvenlıge bırakmış kargocu ovılasyon ve erken gebelık almıştım bugün Teslım etmıs guvenlıge esım eve gelınce alır artık 🤷🏼♀️