Tugba_usa mybaby1923 Insallah canim yapicak birsey yok 🤷🏻♀️Bir yandan Dua edicez biryandan calismalara devam😅
Tugba_usa mybaby1923 normalde benim kucuk kucuk lekelenmeyle baslardi her ay bugun direk kan seklinde ve yogun ilk gun olmasina ramen ama hepsi stresten oldu hormonlar oynadi bence birde anlam veremedigim kucuk kucuk migde bulantisi Cok berbat bir sey ;(
Ilkmkcn Tugba_usa soğan kürünü gebe kalmak için değil de kisti olanlar myom gibi sikintilsri olanlar kullaniyo genelde. Onlar temizlenince gebelikte kolaylasiyor zaten
mybaby1923 Tugba_usa ben kımysalda ıctım 3 gun akrdsım ıc ıcın temızler pıs kan gıder dedı hayatımda ılk defa yaptım 3 gun sabah akşam 🤷🏼♀️
mybaby1923 Tugba_usa belkı senınde kımyasal oldu canım eğer kanama dırek geldıyse cok ona bağladım ben çünkü 2 cızgı barız vardı
Patito__ Tugba_usa merhaba İnsan bazen odaklandigi icin her belirti var gibide olabiliyor Misal bazen gebelik testi yapinca gormek istedigimden bir den cok kirmizi cizgi varmis gibi geliyor bana ikinci cizgi nerde cikcak onu bile anlayamiorm heryer sanki cizgi :)))
Tugba_usa mybaby1923 olabilir canim birde Ben Cok kandime dikkat eden biri degilim malesef bildiginiz gibi amerikada yasiyorum kar yagmisti burda kaymaya gittik felan Ben baya tuse kalka gayet normal eylendim cocuklar gibi
Tugba_usa Mesela kapimin onunu temizledim kurekle baya Cok yagdi buraya suan buz oldu yagan kar disarda -10 derece anliycan birdahi zamanlara birazdaha dikkatli davranicam
Umut60 Tugba_usa karda düşmüş olabilir tam tutunma zamanı döllenip yerleşmemiş en dikkat etmeniz geren zaman ilk 3 ay geçmiş olsun
Umut60 Tugba_usa bende şoktayım seninki daha belliydi çok üzüldüm adet mi miktarı fazla mı emin misiniz
Tugba_usa Umut60 Evet normalde ilk gun birsey gelmez benden lekelenme sekilde olurdu 2 Inci gun baslardi bu ay baya bir tuaf Neyse hakkimizda hayirlisi olsun dusundukte uzuluyorm hala inanamiyorum 🥺
Arvenveannesi Kahveli bu bana nasıl umut oldu🙏 Benim de 2 gün var. 8 şubat yani .. bu sabah yaptım yine negatifti. Hatta bu ay olmadığına çok inandım. Kahve içip içip önümüzdeki ayı planlıyordum😅
mybaby1923 Arvenveannesi vala bende battan 2 gun önce yaotım negatıf agrı kesıcıler ılaclar agır kolıler kendımı ıse verdım ZTen o an 🤣
Arvenveannesi mybaby1923 hiiii ay o kadar yapma noluurrrrr 🙏😅 yine de belli olmaz diyelim canım yazalım birbirimize nasip belki bu aydır belki diğer ay 🙏🥰🙈