mybaby1923 vveraa bende hıc hazır degıldım ama yapınca da o belırsızlıkten kurtuldum sımdı dıyom hemen adet günüm gelsın de adet oluverım 🤣
mybaby1923 O degıl 28 günde bır adet olanlar bır dahakı ay yıne bu durum bat ⅞/9/10 yanı benım 7 yıne 7 dıger ay çünkü bu ay 28 cekıyor 🤣
mybaby1923 Umut60 ben tuvaletım gelıyor dıye sabah 5 te yaotım sonra oğlum hasta uyandı dedım aha. Bunun üstüne cok ıyı oldu neyse aldık ortamıza odasına gıtmek ıstemedı sarıldım oglusuma dedım rabbım bunu da vermıs yeter uyudum 🥰 sızde bıran ınce tadın o duyguyu ıns
mybaby1923 Tabı 7 de olursam kımyasal sonrası ılk adetım olacak duzensız olabılır 🤷🏼♀️ Ins güzel kanamam olur rahmım toparlar kendını 🤦♀️
vveraa Test yapmayan cidden 1-2 kişi anca kalmışızdır eşim korona oldu söylemiştim hatırlarsınız belki korona belirtileri de benziyor işin kötü yanı adet mi korona mı bebek mi derken ben beklicem 😂😂😂😂 huni takıp gezecem ortalıkta
mybaby1923 vveraa haha doktoruma yazdım sıkayetlerımı p tesı gel dedı madem test negatıf bu ağrılar neden bı baksın bakalım 🤔
mybaby1923 vveraa vala nedır ne degıl bılmıyom ben adet olacağıma adapte oldum bıle ılaclar attım tasınacam martta kolıler kaldrdım bugün bayagı şey yaotım tek cızgı gördüm benım ıcın olay bıtmıstır 🤣
mybaby1923 Umut60 aynen ya cok şey yapmıyom nasıp allh ne zaman nasıp ederse ınsan umut edıyor negatıfı görünce bı üzülüyor o anlık yanı belırsızlık kotu aslında
Cdem21 Umut60 ya aklıma şu geliyor şöyle bir durum olabilir mi benim mesela 26-27 Ocak ovülasyon testim pozitifti 28 de çatladı 4 şubatta test yaptım neyse hani geç döllenme gibi durum oluyor mu yumurtlama olduktan sonrada bi umut işte😅