mybaby1923 Kahveli neden ıstemıyor mu ay ben kımyasalda vıdeoya aldım sok olmustu asırı sevınmıstı o cok ıstıyordu aylarca ben erteledım hep bu defa kımyasal olunca üzüldü bende ona üzüldüm o yüzden bu ay ısterım olsun tabı allhın bılecegı ıs
mybaby1923 Kahveli ben kutuya koydum oğlum götürdü ona cok güzel bır duyguydu ama nasıp olmadı ıns bu ay olur 🤲🏻🥰
mybaby1923 O yüzden dıyor sabah yap güzel haberı vermek ıcın Benı öperek uyandır hayır dedım negatıf olsa hayal kırklıgı olur beklemeliyim ne alaka dıyor varsa var yoksa çalışmaya devam 🤣 ruh Halıme bağlı dıyom one be ne alaka dıyor erkek ıste ne anlar 😤
Umut60 mybaby1923 bende test yapmak istiyorum doktor geç yumurrtladın adet günü yada 1 gün önce yap dedi
Kahveli mybaby1923 Kiz bende mi oyle yapsam ki oğlum mu götürse acaba abi oluyorum yazılı bi mot falan güzel olur ama iste insan korkuyor kimyasal olabilir gelişimi durabilir 😣
mybaby1923 Kahveli artık oda kısmet yap bana ılk kan degerınde dedı dış gebe olabılır ama ya olmaz ıse dedım vıdeoyu yapmadım dıye üzülürüm öyle anı kaldı sonu kotu olsada bısey olmaz 🤷🏼♀️
Umut60 vveraa sen pozitif misin ilaç kullanma kolsuz bacaksız bebek yapıyormuş favira prospeks te yazıyordu
mybaby1923 Umut60 doktor kontrolünde gerçekleşmiş sanırım ozman sızde bekleyın ben yapmıcam ya zaten ınsanın hevesı kırılıyor
vveraa Umut60 yok teste gidemedim bugün eşimi evde bırakamadım gece uyumadım hiç uykusuzluktan mı bilmem ama iyi değilim bende ,sağol kuzum hal hatır sordun hep🙏♥️