Tomrishatun Kahveli ;)) hiç böyle virsey aklıma gelmedi birde hamileyken hergun isyerinde ateş alıyorlardıdwgisiklik hiç görmüyorum dum😀
Kahveli Tomrishatun Pek anlamadım canim yazdığını nerde çalışıyorsun?😊 Normalde her sabah dil altından yaptığım olcumle 36.0 36.1 36.2 36.3 ,oluyordu ateşim regle yaklaştıkça değeri yükselmesi gebelik belirtisi Ilk gebeligimi de bu sekilde öğrendim ben regl günü 37.3 çıkınca test yapmıştım bir iki gün oncesi burnum tikanmisti falan buda bi belirtiymis vücut ödem topladığı için. Yine simdi takipteyim ates yükseliyor burnumda 4 gundur falan tıkalı ama asla hasta değilim akmıyorda sadece tıkalı bakalim inşallah bu ay güzel haberler aliriz🤲
Tomrishatun Kahveli ben otomativde çalışıyordum pandemi sebebi ile her işe girişte atesimizi ölçeklenebilir hiç öyle yüksek cikmadi hamileymiş aslında 😀
mybaby1923 Kahveli kız meraktan dün baktım 37 bugün baktım 36.6 senınle aynı ama ben temasızla bakıyom her sabah oğlumun odasının derecesıne bakıyom o ara dur bakım dıyom 🤣elıme olcerı alınca sen aklıma gelıyon
Kahveli mybaby1923 suan ölçmek zaten pek bi anlam ifade etmiyor canim önemli olan dil altından ölçmek ve düzenli yapmak 😆 bak sana çizelgemi aticam simdi
mybaby1923 vveraa benım ılk oğlum bas agrısyla acıle bıttım adete 8 gun vardı kanda çıkmadı tabı bende var oldugunu bılmıyordum evlılıgımın daha 20 .günüydü sonra günüm gectı ılk ay duzelır dedım baktım yok 6 gun gecmıstı yaptım test anında çıktı öyle ogrenmıstım yanı erken evet ama belkı çıkar ver bısey kaybetmezsin en azından ıcın rahat olur varsa ıhmal olmaz önlem alınır
mybaby1923 Kahveli sabah cocugun odasına gıdınce olctum keyfı olctum senın gıbı rutın degıl zaten canım 🥰meraktan
Kahveli @mybaby1923 https://ibb.co/Hg3S25v bu geçen ay https://ibb.co/MMt6Psr bu da bu ay ki takip Nasıl da düzenli artmış canim ateşim benim 🥰 inşallah bebeğim de benimledir🥰
mybaby1923 Kahveli bu ay ıyısın yukselıs hep ☺️Ins olur ya 🤲🏻 Baska belırtın yokmu benım cok var ama ınsan bılmıyor yınede
Kubraalp Kvser 1 sene 4 ay oldu evleneli. Bebek içinde dördüncü ayımız. Kayınvalidem sürekli bebek bebek diyip duruyordu. Geçen ay doktora gittim herhangi bir sorun var mı diye. Sonra kayınvalideme de söyledim herhangi bi sıkıntı yokmuş diye bu ay hiç bişey söylemedi belki de o yüzden stresim kalmadı.
Kvser Kubraalp bazı insanları anlamıyorum cidden 🤷🏻♀️ Herşeye dahil olmaya çalışıyor. İnşallah rabbim tez zamanda nasip etsin 🍀
Kahveli mybaby1923 kasıklarımda adet öncesi olan hafif ağrılar sızılar var sadece. Birde bi karın ağrısı geliyo sancı gibi 2 3 saniye sürüyor sonra bitiyor bu belirti mi bilmiyorum Senin başka neler var
mybaby1923 Kahveli benım 25 ocaktan berı kaşık ve sırt sırtımda bıçak var sankı hergun yanı 7/24 agrıyor kasıgım 25/26/27 de cok sıddetlı agrıdı bu aralar gırıp çıkıyor sankı dün cok kotu oldum ıste bas agrısı ağızda sulanma bulantı bugünde sabah uyandım yıne bulantı hıssı ama cok hafıf öyle aman aman degıl demın kahvaltı yaotım yıne o hıs baska da bısey yok 🤣 de ne kaldı 🙄
Cdem21 Kahveli benim de aynı böyle umarım bu ay hepimiz güzel haberler alırız benim artı hafif bir bel ağrımda var bat tarihine 8 gün var
Kahveli mybaby1923 baş ağrısı ve baş dönmesi kaldı kiz 😆😆😆 Ay cok heyecanlı bir an önce günler gecsin🥰
GeceMde Kahveli benim de sabaha 37,10 du kalkmadan baktım,hemen test yaptım gene negatif yarın benim BAT bakalım hayırlısı…
GeceMde Kahveli evet bu ay kaçırmadım hiç düzenli ölçtüm her sabah,yumurtlma günü 36,50 sonra 36,80-37,00 (13 gündür böyle)sevinemiyorum çünkü testler hep negatif hasta da deilim çok şükür bakalım inşaAllah yarın sabah düşmez adet günü
Kahveli GeceMde senin ates hep yüksekmiş canim benim regl günlerim 36.0 veya 36.1 olur yumurtlama zamanı 36.3 36.5 olur bende bugun ilk defa 36.6 gördüm bakalim yarın veya yarından sonra ki duruma göre test yapıcam🤭 sende dil altından ölçüm yapıyorsun di mi