mybaby1923 Umut60 ıdrar da yanma varmı ? Ya ıdrar yolu enfeksıyon yada kabızsan hemoroıd varsa zorlanmadan ordan da gelır
Umut60 mybaby1923 tit yaptım enfeksiyon yok bende hemorid olabilir mi bilmiyorum Ama hiç bu kadar kabız olmazdım
mybaby1923 Umut60 kabız olmussun cok zorlanmış az bısey gelmısse normal korkma canım benım doğumda oldu hemoroıdım cok hamur ısı tüketsem hemen olurum o yüzden Ekmegı kestım sadece çavdar 1 2 dılım yerım o ıyı yoksa felaket ağrır hemoroıdım🤦♀️
Umut60 vveraa yerleşme kanamasından 4 gün sonra kana geçiyor ben daha 25 de yumutladım 26 da çatladım
Umut60 Kahveli sen baya biliyorsun maşallah teşekkür ederim takip edeyim bari İnş bu ay olur gıcık aldığım herkes gebe bide saklıyorlar sanki yiycez ya ben gebe kalırsam gizleyecek fesatlar ya çok sinirlendim
Arvenveannesi Kahveli bu bana nasıl umut oldu🙏 Benim de 2 gün var. 8 şubat yani .. bu sabah yaptım yine negatifti. Hatta bu ay olmadığına çok inandım. Kahve içip içip önümüzdeki ayı planlıyordum😅
a-63-SK Bat Şubat 2 de bekliyorum bu zamana kadar çok kaşık ağrılarım olmuştu son2-3 gündür ara ara oluyor sizce erken gebelik testi almalımıyım
Umut60 a-63-SK günün gelmiş zaten bence kaset teste bak olsa çıkıyor zaten erken teste o kadar pRa verme bence
mybaby1923 Umut60 sabah uyanır uyanmaz ılık su 2 bardak ıc varsa kayısı ye ve gun ıcınde 3 lt su tüket hamur ısı ekmek yeme duzelır canım
Kahveli mybaby1923 benim ateş 36,6 çıktı bu sabah 🥳 mutluyum çünkü 2 3 aydir ölçüm yapiyorum hic bu dereceleri görmedim 🥳 regl gününe kadar 37 olursa hemen test yapicam😌😄❤