papatya981 Passion_ ilk devlette doktor erkeğe benziyor demiş 2li tarama için özele gitmişti orda ki doktor da erkek evet demis sonra 16.haftada devlette kesin kız denildi 🤣🤣🤣
Xxz Brcmkyshn 12 de kız dedi 16 da da kız kesin kız yani dedi. 😁😁 Simdi ikinciye hamileyim 9. Haftama giricem bir ay sonra başlar cinsiyet maratonu🤣🤣🤣
Passion_ papatya981 devlette çok duydum böyle şeyleri arkadaşım da detaylıya kadar erkek zannediyordu detaylı da kız çıktı 😅😅
Passion_ Smyye1B devlette anlıyorum cihazlar kaliteli değil hani yanılabilir de özel de nasıl yanılıyor doktorlar anlamıyorum hayırlısı olsun canım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
FatmaUnal 13.haftada kiz dedi ozelde dr.20de erkek sonra kiz sonra yine erkek 36 haftadayiz artik sormuyorumda dogumda gorcez😂🤣
ecemst_ Brcmkyshn 11. Haftamda %80 kız dedi 17.haftamda erkek dedi😅😅 sağlama için başka bir doktora gitmek durumunda kaldım o da erkek dedi😅
Denizyildizi1 Brcmkyshn İkinci bebeğim canım ilki 12.haftada belli oldu kızdı şimdi her gittiğimde farklı diyorlar inşallah çarşamba detaylı var o zaman belli olur diye düşünüyorum