edatopcu27 Melike_35 bı dünya beyazım var ama cocuga zarar verme ihtimalini degerlendirerek boyatmiyorum annem bana hamileyken röfle yaptirmis ben dogdugumda röfleli doğmuşum😂😂
Irnasatka Melike_35 13+3 saçlarım full platin olduğu için dipler rahatsız ediyor ve yarın dipten açtırıcam
Merve235 Ben 29 haftadayım boyayıp boyamama konusunda kararsızım birşey olur mu acaba?😄 Dipler boya beni diye bağırıyor 😂
Melike_35 Merve235 bence açık havada organik boya ile boyanabilir.Bir yerde okumuştum bir saç boyamak 4 sigara içmek gibiymiş,sigara içiyorum ayrıca hamilelikte psikoloji en önemli olan şey,10 haftalığım 13. Haftada diplerimi boyayacağım 😎
Serap26_ Benim doktorum boyamamam gerektiğini söyledi boyaların hemen hemen hepsi kimyasal maddeler içerdiğinden dolayı doğumdan sonra inşallah
Zezeada Askiletotomsu bende bunu çok merak ediyorum tam saçlarımı boyatacağım ay hamile kaldığımı öğrencim ombre yaptıracaktım 16 haftalık oldu doğuma yakın ombre istiyoeum
azra66 Valla benim saçlar genç yaşıma ragmen bembeyaz olmuş bağırıyor beni boya diye doktorum izin vermedi olurda boyarsan bir sorun çıkar bebeği riske atmayın diye şuan 33 haftalık olduk inşallah doğumdan sonra boyarim bende 🥰
Dereli78 İlk gebeliğimde boyamadım bu gebeliğimde de boyamayı düşünmüyorum sanki boyarsam bebeğime birşey olacakmış gibi hissediyorum kimyasal sonuçta. Hiçbir şey bebeğimden daha önemli değil benim için.