Aynur47 Melike_35 sabah kalkıyorum eşimle.birlikte kahvalti yapiyoruz esimi ugurluyorum Ben biraz tv.İzliyorum kahvalti basinda oyalaniyorum sonra ev temizliği yemek derken bi bakıyorum.aksam oluyor
Asdas123 Melike_35 30. Haftaya kadar gayet aktiftim yemek temizlik yürüyüş vs son 3 haftadır zoraki yapıyorum bütün günüm yatarak geçiyo 😂😂
SayeMom Melike_35 öğlen 12 ye kadar uyuyorum 1-2 saate eşim geliyor onla yemek yiyoruz sonra ev işi varsa çamaşır ortalığı toplama gibi onları yapıp yatıyorum uzanıyorum😃🤷🏼♀️
2cucukanasi Melike_35 oğlumla evle ve ağrılarla baş etmeye çalışarak geçiyor günü yaşamıyorum günü yaşamaya çalışıyorum 😀
Melike_35 SayeMom maalesef ben de öyle 😀 ama bebek ve doğumla ilgili kitaplar okuyacağım.Sürekli evde pineklemekten sıkıldım
Melike_35 Doktorun günde 40 dakika tempolu yürüyüş önerdi.Fakat hava o kadar soğuk ki yürüyemiyorum.Evde de sürekli tv seyretmek istemiyorum,bazen resim yapıyorum.Verimli geçirmek gerekli günlerimizi.
SayeMom Melike_35 ayy ben o D&R yolunda mekik dokudum 1 tane duzgun kitap bulamayıp almadım en sonunda 36+3 üm almıcamda geçti öyle zamanım zaten 32ye kadar çalışmıştım işyerinde 😃
Reyhandemirbasaran Melike_35 surekli 14 aylik oğlumun peşinde kosuyorum ben ya. Cok zor geciyor benim.
Dlkkoge Reyhandemirbasaran 2.çocukta hep aynı galiba yaş aralığı az olunca baya yorucu geçiyor koşturmaktan kilo bile almadım şükür 😂
2cucukanasi Melike_35 31 haftalığım oğlumda 27 aylık odak noktası olmak istediği dönem olduğu için evet genellikle tüm günüm ona ait ilk gebelikler rahatsızlıklar yada erken doğum riski olmadığı sürece çok güzel geçiyor keyfini çıkarın her aşamanın 🌺
yagmur_s Melike_35 hiç ama hiç bir şey. Hatta bulamıyorum yapacak bişey çoğu zaman. Yani temizlik 1 gün yaptım 2. Gün daha boşum zaten 😂😂 kitaplar aldım gebelik bebek bakımı vs onları okuyorum. YouTube netflix izliyorum. Yatıp yuvarlanıyorum valla. Bir de tam işsiz kaldım bebişi öğrendik 1 aydır yaklaşık sıkıntıdan ölecem 😂😂
Dlkkoge Melike_35 kızımın peşinde koşmaktan nasıl geçtiğini bile anlamıyorum ev sürekli dağınık çıldıracağımmmm 😂😂 ama takmamaya çalışıyorum kızım 3 yaşına gircek
Reyhandemirbasaran Dlkkoge terminatör gibi bir oglum olmasa belki biraz daha kolay gecerdi. 😃 47 kiloyum asla kilo alamiyorum. Oturamiyorum çünkü.
alparslanin_annesi Melike_35 övmek gibi olmasın yatarak 😂 kalk kocaya birseyler hazirla kalanında yat ahahah
byzknn Melike_35 öğlen 12 gibi kalkıyorum kahvaltımı yapıyorum yapılacak işlerimi hallediyorum yürümem gerek ama kar yağışı dışarı çıkmamı engelledi sürekli evde uyku halindeyim yatmakla geçiyor . Yarın inşallah uzun aradan sonra yürüyüşe cıkıcam 🥲
Meri3220 Melike_35 yatıyorum ne yapıcam 😃 haftada 3 gün yürüyüş yapıyorum sabah kahvaltı oda zaten öğlene denk geliyo müge anlı bitiyor sofrayı topladın, evi topladın çamaşırın bulaşıkın derken bir bakmışsın akşam olmuş yemek falan. Ne monoton hayat ye iç yat 😃
Ayselosman Kalk kahvalti yap keyif yap derken saat 1 oluyor evi topluyorum aksam yemegi yapiorum esra erol bakiorum aksama kadar ne yesem diye dusun yedikten sonra ne icsem diye dusun ondan sonra migde yanmasi ile ugrasiom🤣hamdolsun