Sezginshome alparslanin_annesi amin inşallah canım.. İstersen tarçınlı süt falan iç gün içinde iştahını keser birazcık
Cemreninannesiii alparslanin_annesi Hamileliğin başından beri bi beş kilo aldım ama buna rağmen ağrılarım biraz fazla sağdannsola dönerken bile zorlanıyorum 😏. Uyku düzenim değişt 4-5 saat uyku yetiyor ve çok erkenden uyanıyorum her hafta farklı tecrübeler yaşıyoruz bakalım sonrası nasıl olacak :)
alparslanin_annesi Cemreninannesiii magnezyum iç o baya kesiyor ama çocuğun hareketlerini eskisi kadar hissetmiyorsun ediyor hareketi ama his kaybı gibi düşün agri acı kesiliyor ben 2 gün kullandım da yok anam hamile değilim gibi hissettim resmen
Cemreninannesiii alparslanin_annesi uzun bir süredir düzenli olarak magnezyum kullanıyorum da bazen yine geçmiyo 😶
Hermoniegranger Ben magnezyum tozu kullanıyorum suya katıp içiliyor doktorum önerdi. Bebeği hissedemediğimi bilmiyordum gün içinde hissediyorum artık 24+4 ama erken doğum, kasılma ve sancılar için vermişti doktor
alparslanin_annesi Hermoniegranger ben her hareketini hissediyorum hele karnım da kalkıyor hareketlerde amamagnezyum durdurdu etkisi yeningecti biraktim içmeyi senin gibi bende suya atıp içiyordum teriyor içinde
Bahar_yldz alparslanin_annesi bende 24+3 oldum😊 52 ile hamile kaldım en son 58dim. 6 kilo almıştım ama ağırlık hissediyorum üzerimde hep yatmak istiyorum. Diğer iki çocuğumu da 52 ve 53 kilo ile hamile kalıp 59 ile doğurmuştum. Bunda şimdiden 58i görünce ağırlaştığımı hissediyorum. Bel ağrım çok oluyor benim bel fıtığımda var😔 döküldüğümü hissediyorum bu gebeliğimde😊 yaşta 34 oldu onun da etkisi var tabii 2 çocuğunda etkisi var😄😄 her sabah hayırlısıyla doğursaydım artık Allah isteyene versin diyorum🤲🏻🤲🏻🤲🏻
alparslanin_annesi Bahar_yldz 😂 ya kıyamam evet her yaşta bünye ayni kaldirmiyor malesef Rabbım kolay doğum kolay hamilelik nasip etsin
alparslanin_annesi Cemreninannesiii bagizi agrilsri geçirmiyor ama çocuğa dair hepsi geçiyor ya bildiğin cocuk hareketsizlesti canim da açıyor olsa bebeğin hareketini hissetmek lazim eşim en iyisini ver dediydi artık adam ne verdiyse çocuğu bile hissetmedim 😅