Haticecakirr Dolis hahahaha herkes saçmalama falan diyecek ama benim doktorumun kendine özel bi yöntemi varmış ben 8.haftada öğrenmiştim
eylul09__ Haticecakirr 10+5 de söyledi benim doktorum da. Erken diye çok inanamadım ama bilemiyorum. Kendinden gayet emindi. Yaşıda genç bir doktor değil zaten. Kız dedi😍 peki erken tahminlerde doğruluk payınız nedir dedim. 10 kişiden 9u doğru çıkıyor dedi.
Passion_ Dolis ben 11. Haftamda %70 tahmin ediyorum dedi 13 de %100 dedi erken söylediği için erkek diye düşünüyorum ama ben kız hissediyorum.. kağıda yazdı biz bilmiyoruz meşhur balonla öğreneceğiz bakalım.. doktor mu kazanacak hislerim mi? 🙏🏼😂😂
prensannesi1649 Dolis 12 haftalık olduğumda dayanamadım gittim öğrendim hemn oğlum sağ olsun gösterdi kendi hemn ♥️😂
bebekveannesiii Dolis ben 12 de öğrendim kesin değil dedi 16. Haftada başka doktor da aynısını diyince tamam dedim 😂😂
balbebek412 Dolis 11+3 tahmin 16da kesinlesti. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, acilarini gostermesin insallah..
Zeynosunannesii NurSedat banada 13te iki farklı hastane erkek demişti bende keisn gözüyle baktım 16da kız çıktı 🤣
Dolis Zeynosunannesii aaaaa yanılma payı ne yuksek yaa. Ben olsam ikinci hastanede artık inanır dım heralde
Haticecakirr eylul09__ bizimde aynı şekilde kız dedi 😅 bi de Kayseri’nin ileri gelen doktorlarından 😅 ben inanmıştım 😅