Dolis 3 ay 2 haftam biterse öğrenir miyim acaba. Oruçtan önce ye denk geliyor cunku oruçta gitmiyim diyorum cunku 2 saat yolculuk çekemem
Zeytin20 Dolis kaç haftalık oluyorsunuz? Ben iki çocuğumu da :12, haftalıkken öğrendim net şekilde. Her doktor söylemiyor tabi.
290392 Dolis 13. Haftada tahmin yaptı doktor bebek de çok açık yatıyordu erkek dedi. 16 da baktık kız😂😂
Dolis Zeytin20 simdi hesapladım da 11 mart ta 14 haftalık oluyorum muhtemelen oruçtan önce kesin öğrenirim
Dolis SayeMom bende cok sabırsızım öğrenip bir an önce kıyafet almak istiyorum. Suan sadece beyaz ortak renk diye bir kaç parça aldım 😂😂
Elif_alya 14 haftalıkken gittim yanılttı beni dedi söylemeyin o zaman dedim 17+6 da gittim o zaman öğrendim 😂
Dolis Elif_alya biz de cinsiyet partisi yaparak öğrenmek istiyoruz eşimle inş yanılma payı olmaz ya 😂😂😂😂
sumelegi Dolis 20. Hafta kesinmiş diye duydum canom. Ama genelde 12-13’de herkes öğreniyor. Bende 13. Haftamda gittm kesin birşey söylemedi 2-3 hafta sonra tekrar gel dedi. Bekliyorjm:)
Dolis Ipekkarakus0 sizde baya erken öğrenmişsiniz muhtemelen bende 13. Haftaya kadar dayanırım sonra giderim doktor a