hilalmevsim_3467 aesrp Bende 33+5 deyim sağa yatsam sağ sola yatsam sol kalçam acayip ağrıyo gece uykuları haram oldu biran önce günüm gelsede doğursam diye bakıyorum
Sdnglhn aesrp Benimde aşırı derecede sol kalçam ağrıyor.Yürürken acı veriyor sizde de oluyor mu? Acaba sürekli solumuza yatmaktan mı anlamadım.Yarın kontrolüm var sorucam doktora 🥲
Kevser-12 Valla Bnde 36+4 haftalığım öğleden beri bel ağrısı çekiyorum normal mi adet olacakmışım gibi ağrılarım ilk gebelik
Ecece440 Kevser-12 aynıyız günü gününe. Benim de kasık ağrılarım başladı. Bi yandan da akıntılar korkutuyor. Ayağa kalkınca kafasının baskısını da hissediyorum. Az kaldı ama biraz daha sabretsinler inşallah
Kevser-12 yagmurrorskaya bilmiyorum salı Günü kontrolüm var Bir de erkek bebekleri hep geç gelir derler ben de de böyle bir algı yarattılar beklemiyorum şu an
Kevser-12 Ecece440 yaaa öyle mi😍 hadi bakalım sağlıkla gelsinler valla bnmde aynı iki üç gündür daha da çok baskı hissediyorum aşağı doğru yürüyemiyorum o an ama sonra geçiyor belde eklenince kötü oluyor
Kevser-12 aesrp aslında aklıma geldi Benim ablamda hamileliğinde hep kalçasından çekti ayağına da vuruyordu ağrı şimdi yine hamile yine sıkıntı çekiyor aynı yerde geçmedi onda hiç yani doktora gitti hiç geçmedi ama inşallah sizde geçer
Ecece440 Sanki sadece bende olan olumsuzluklar diye düşünüyordum ama okudukça herkeste olduğunu anlıyorum benim de tek taraflı kalçama doğru ağrı giriyor bazen. Karnım sık sık sertleşiyor çok sinir bozucu 🙄
Sdnglhn aesrp Gittim bugün itibariyle 36+0 olduk.Sordum canım çok normal artık dedi bazılarının beline,bazılarının kalçasına vururmuş.Bebek büyüdüğü için çok normalmiş.Magnezyum kullanmıyorsan kullan pek yapcak bir şey yok bu ağrılara.Az kaldı sabredicez🥰
aesrp Sdnglhn evet bebek büyüyor ya ondan doğrudur canım teşekkür ederim ya bişey sorcam bebek bezleri hangi iyi karar veremiyorum prima mi sleepy mi