Dilekleklek Demet2021 her bebek kendine ozeldir.ben aventin aldim wee aldim tuttmadi en son tomme tippe nin fun style ortodontik bi emzigini tuttu emzik ucu sacma sapan 😁 O yuzden once ucuz bi markayla deneyin sonra kaliteli olanini alin para boea gitmesin bu devirde
LawyerEce Demet2021 Benim çocuklarım Philips Avent Ultra Air kabul etmişti ama Ultra Soft kabul eden bebeklerde var.
Smyye1B Demet2021 Avent ultra air aldım Chicco almayı düşünüyordum bebeklerin midesini bulandırdı yazılmış yorumlarına vazgeçtim .
Kediannesiiii96 Nasaearth benim bebeğim asla almadı wee nin en dandik emziğini yarınlar yokmuscasina emiyor
suleesrky Nuk ortodontik damak yapısına uygun emziginden aldim bakalim tutacak mi :) Bir de şekline aşık olduğum için Bibs aldim ama damak yapısını bozabilir diye sadece fotoğraf çekerken kullanmayi düşünüyorum 😂
iremcannn1907 Demet2021 canım hiç belli olmuyor bebeğe göre değişiyor. O kadar para verdim chicco aldım tiksindi öğürdü, BİM’den kenarda yedek dursun diye 7 liraya aldığım wee baby’yi emiyor benim ki 😂
Dilekleklek Mminikmucizemmm valla benimki tutmadi malesef 😁 wee nin renkli olamlarindan aldim avent tutmayinca onu da tutmadi en son tomme tippe nin fun sttle ortodontik bi tane sacma sapan uclu emzigini tuttu 😀