Gzdkrkgz Hasretim16 benim direk 25 e düşmüştü canım sonra 15 oldu serklaj oldum 20. Haftada🙈 devamlı yatıyorum zor bi süreç gerçekten
Hasretim16 Gzdkrkgz yaaa tüh üzüldüm. Benim de düşerse eğer 25 e işte dediğim gibi hastane yatışı verecekmiş. Ama işte şuan progestan ve endol kapsül kullanıyorum. Evden çıkmıyorum yatıyorum öyle
Gzdkrkgz Deva22 inşallah canın doğru yeterki sağlıkla doğsunlarda🙏 Evet Hepsiburada da indirim var bende sepete ekledim ordan alcam indirime denk gelmesi iyi oldu 🥰
Deva22 Gzdkrkgz ben aldım bugün geldiler dün gece tekrar aldım hemen kargolandi yine. Mağazada çoğunu gördüm indirimsiz fiyatları
Gzdkrkgz Deva22 iyi yapmışsın canım bazen internet en iyisi oluyor gerçekten bide Hepsiburada çabuk kargoluyor seviyorum o yönünü
Deva22 Gzdkrkgz Aynen gece geç saatte aldım hemen kargolandi ay bi de aldıkça alası geliyor insanın 🤗
Gzdkrkgz Hasretim16 yat yat canım ağır iş yapma çok eğilip kalkma progestanın faydası oluyor bolca dinlen
Kbrumt68 Canselyaren Galiba ozamana kadar doğurmazsam yatış günü diye söylüyorlar banada öyle geldi Türkiyedeki sistemle burası değişik mesela Türkiyede ne güzel son aylar sık kontrol oluyor burda ise son aylar hiç kontrol olmuyor çok saçma
Mihriballim Kizlar ya 27+3 oldum aşırı ağlak oldum hemen gözlerim doluyor kızım dört buçuk yaşında o ağlayınca bende ağlıyorum napicam ben 🤦