Gzdkrkgz Merhabalar, an itibariyle 27+0 olduk aynı zamanda serklajlıyım, son bir kaç gündür karnımın iyice büyüdüğünü ve gerildiğini hissediyorum yemeklerden sonra hazımsızlık yaşıyorum sırt ağrılarımda arttı🙈 sizde ne gibi belirtiler varr
Aslihan2 Gzdkrkgz bacak ağrısı karın kasık ağrısı ne ararsan var 😂 bir ann önce doğurmak istiyorum uykusuzluktan sağa sola yatamamaktan bitik durumdaym😩 ben hersey cok guzel olur sanıyordum etrafımda hic boyle rahatsiz hamilelik geçiren yoktu 😪
Mevaninannesiii Gzdkrkgz 27+2 ✋🤗 bel ağrısı vücut ağırlaşması mide yanması kasık ağrısı uyuyamamakkk🥴
Hasretim16 Gzdkrkgz biz 29 haftalığız. Zaman zaman bel ağrıları ve mide yanmaları yaşıyoruz ama olsun oğlumun canı sağolsun 🥰 onun dışında erken doğum riskimiz var maalesef. Dua ediyorum bari 35-36 haftaya kadar dayanalım diye
Elifkc Gzdkrkgz 26+6yim bende ağır bel ağrısı ve mide yanması yaşıyorum. Başka da bişeyim olmadı hiç.😁
Kbrumt68 31 den selamlar ben hamile olduğumu artık daha iyi anladığım günlerdeyim ☺️ Sırt bel ağrışarı, miğde yanması, uyuyamamk, kaşıntılar 😂😂
EmosssNur Kbrumt68 ayni bn vlla bel ağrısından oldum artık bide bnmki hep sağda sözde durum nasıl erkek bizimki aynı haftadayim
Mervepera busrayz ayyyy bende öyleydim doktoruna yaz hemen yada git de mide yanmasini lansor panpas muhteşem bugün içtim aşırı mutluyum darısı size dünya varmış dedim
ayse-huseyin16 Aslihan2 benmde yoktu bende herşey güzel gidicek son ay zorlanıcam sanıyordum hep 😒 27+3 bir aydır sırt bel ağrısı gece uykusuzlukları devam ediyordu tam bunlara alışmışken birde üstüne bugün ilk defa mide yanması geldi 🙄 prenses gibi gebelik geçiren var mı cidden ya 😂
Gzdkrkgz Hasretim16 aminn canım benimde erken doğum riskim var serklajlıyım hep tedirginim önce 28 i sonra 32 35 leri sırayla göreyim diyorum inşallah görürüz🙏
prensannesi1649 Hasretim16 bizde 29 haftaligim mide yanmaları kaşıntı sırt ağrısı karının taş gibi oluyor bazen onun ağrısı bebişin güçlü herketkeri olduğu için uykusuz geceler ve dün geceden olan kanama herşeyde çok şükür oğlumun canı sağ olsun ♥️
ayse-huseyin16 Berru ya benim birde ara sıra çarpıntı geliyor nefesimi kesiyor sanki nabzımı tuttum dakikada 115 atıyor doktoruma söyledim 120 ye kadar normal 120 üstünü kardiyolojiye gönderiyoruz dedi 🤷🏻♀️
Aslihan2 ayse-huseyin16 var var onlar vip kul 😂benimde 26 dan sonra başladı son ay cekerm sanıyodum ama hayaller hayatlar oldu
Serapmehmet_19 Gzdkrkgz uykusuzluk, mide yanması, bel ağrısı, kasık ağrıları ve daha birçok şey, çok şükür bugünlere geldik ama artık sağa sola yatmak bile zorlaştı karnım aşırı gergin, 28 haftalığız bu arada
Gzdkrkgz Serapmehmet_19 benimde öyle canım yatakta sağa sola dönmem uzun sürüyor artık ve karnım gerilmekten acıyor resmen🙈