Narmina95 Dün gaz problemi sabaha kadar uyuyamadım bugnde midem çok rahatsız Nefeste alamıyorum😩napsam iy gelir acaba ya.sizdede oluyırmu ya .Nar yedim ondan ola bilirmi?
Azra_Mom Narmina95 sade soda tek iyi gelen şey mideme bazen hemen rahatlatıyor bazende bir süre sonra ama eninde sonunda iyi geliyor Allahtan
Fato6577 Narmina95 benimde nefes alamama problemim var kendimi her gece duşa atiyorum anca öyle rahatliyorum
Senadgo Narmina95 Narmina95 en büyük problemin o benim de 😢 sodayla yaşıyorum resmen bi de kimyonlu su okumuştun daha denemedim ama işe yaradığını yazmışlar
busraladag1 Narmina95 bende cok çekmiştim her yediğim şişiriyordu nefes alamıyordum soda ve kimyon çayı gazınızı alacaktır
Narmina95 Fato6577 duşta dahada rahatsız olmuyormusn canm ya iyi geliyorsa bende bi duş alayım burnumda tıkanıyor temelli nefessiz kalıyorum
Narmina95 busraladag1 çok teşekkür ederim Burası bana ilaç gibi geliyor Bizi birtek biz anlarız valla☹️
Senadgo busraladag1 yaa gerçekten öyle su içaem şişiyorum sanki kahvaltı ve meyve ile geciriyorum günlerimi ben de kimyonu deneyeceğim
SevilayAkgz_27 Narmina95 ayy canım bende bikere öyle olmuştum nar yedikten sonra midem mahvolmuştu iki gün sindiremedim sanki ondan sonra korktum hep hiç nar yemedim 🤢
Narmina95 SevilayAkgz_27 ya evet cunki ben Narı ne zamandır yemiyorum Bu akşam yedim yemez olaydım birdahada yemem yani😩