Imasleeper Kızlar iyi akşamlar örgü şişlerim lekeli örgü ördüğümde maalesef ipim siyahlaşıyo şişleri sildim ama maalesef geçmedi ciflesem mi çamaşır suyuna mı koysam napsam öneriniz nedir???
Dilekleklek Imasleeper gri renk olan sislerin boyasinin kalkma durumuysa eger parlatici oje surebilirsiniz ama normal metal renk olansa bilemiyorum
Imasleeper minikbebegim19 maalesef etki etmedi :( oyuncak tavşan yapacaktımm hırka yelek ne varsa ördüm artık oyuncaklara geçtim 😂
Imasleeper Dilekleklek ay evet gri renk :( maalesef cif mif fayda etmedi yarın yenisi alayım bari oje iyi fikir ama ikisi de aynı fiyat nasılsa :))
Dilekleklek Imasleeper benimki de bi kere oule oldu o gunden beri metal olani aliyorum daha rahat oluyo valla orerken yag gibi kayuyo ustunden Ne oruyosunuz hu arada merak ettim 😀
Imasleeper Dilekleklek yeleğini hırkasını patiğini tulumunu her bişeyini ördüm kaldı 3 ay sıkıntıdan hu seferde dedim bari oyuncak öreyim 😂😂 tavşan örüyorum şimdii
Dilekleklek Imasleeper tavşanı siisle mi oruyorsunux Ben de bi oyun arkadaşı yapak istiyorum kizima da net anlatan bh yer bulmam lazim
Imasleeper Dilekleklek aynen şişle örüyorum tığ kullanamıyorum aslında öğrensem daha ne oyuncaklar çıkar ordan :)) youtubeda şişle oyuncak örme yazarsanız çıkıyo anlatımıyla