ilknremrh Kızlar çok afedersiniz utanarak soruyorum vajinamda 2 gündür acayip bi kaşıntı var artık yanmaya acımaya başladı yarın hastaneye gidicem ama evde şuan yapabileceğim bsey var mı sebebinin mantar olduğunu düşünüyorum çünkü daha önce de olmuştu onerileriniz var mı agliycak durumdayım acısı kasintisi mahvetti beni 😔
Asdfgh Sirke yakıyor tavsiye etmem doktora git hamile degıljen trabazol ıyı geliyordu kaşıntıya ama hamileyken yasak mı bilmiyorum hıc o da Bı gunde azaltıyor du
ilknremrh Asdfgh hamileyim canım gebelikten önce de olmuştu travazol krem fln vermişti smdi emin olamadım bende kullanmadım onu o yüzden
mucize1112 ilknremrh canım benimde başıma geldi doktoruma sordum travazol kremi kullanabilirsin dedi gerçekten kurtarıcı 🙈
Oznurx ilknremrh travazol kullanabilirsiniz doktorum bana verdi gebelikte;) birde vagiflora diye bir fitil verdi. O kasintiyi 2 hafta once yasadim ben. Çok fena
ilknremrh mucize1112 teşekkür ederim canm yarın doktora sorar alırım ozaman smdi dayancam mecbur sünnet olan çocuklar gibi geziyorum evde 🙈