Smyraa12 Selamün aleykum kizlar ,12+4 haftalık hamileyim mide bulantilarim hala devam ediyor ,ağzımın tadı kötü .kaçıncı hafta bulantilariniz kesildi? .Kaç haftadır hayatım durma noktasina geldi ,dayanılacak gibi değil 😤😰
Aleynasvr Smyraa12 15. Haftadan sonra falan azaldı benim. Yine illa oluyor ama ilk 15 hafta berbattı şuan daha iyi.
Miramerve Smyraa12 bulantı hapı kullandım ama ağzımdaki kötü tat hiç geçmemişti 18.-20.haftalar arası bulantı hapını bırakabildim şükür geçti bulantılarım 🤲
1prenses_annesii Bulantı ilaclari serumlar vs hicbiri ise yaramadı 4. Haftada başladı 18. Haftada bitti
fundadncc 7 haftamda başladı 24+5 oldum hala geçmedi, prilam kullanıyorum doktorum onu yazmıştı sanırım kullanmasam asla dayanamam Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙊
BirUmut59 Smyraa12 ah ben yazdım sandım bir anda aynıyız haftamız yaşadığımız şikayet prilam ile biraz olsun dinliyor ama tam olarak bitmiyor şikayetim hamileliğimi öğrendiğimden beri bu bulantılardan hiç sağlıklı beslenemedim inş bebeklerin sağlığına bir şey olmaz 🙏
Smyraa12 BirUmut59 Bende pril lâm kullaniyorum ama illaki sabah kusuyorum çok az etki ediyor .insallah 4. Aya giricem geçer diye umut ediyorum .çok şükür bebek iyi .doktor zaten zararlı bişey olsa onermezdi canım .sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım .🤲
Burcutf Bende 7 haftaligim çok bulanıyor. Kızımda hiç böyle olmamıştı. Az önce yine kustum. Prilam gece içiyorum ama çok etkili değil gun içinde metpamit içsem bisey olur mu acaba?