2Prensveannesi tabiki, her çocuğun sorumluluğu ayrı oluyor, 3 ü nede yetmek zor biraz, mesela 3.ü Olmadan önce diğer iki çocukla daha fazla etkinlik yapardım, şu anda çok daha az yapıyorum, ve etkinlik yaparken de çok yorgun oluyorum, ama çocuklar büyük olduğu için beni anlıyorlar, büyük oğlum 10 yaşında kızım 7 yaşında, anlatınca anlıyorlar ve yoruldugumu görüyorlar, bana yardımcı olmaya çalışıyorlar, bebegi sallıyorlar, bebeğe seslenip sevmeleri bile benim o dakikada bir çoğu işi hallatmemi sağlıyor, ama oğlum ve kızım büyük olmasaydı, bebeğe yakın bir yaşta olsalardı çok yıpranırdım, bu şekilde çok fazla zorlanmıyorum, sadece günlük işlerim daha arttı, mesela çocuklar okula gidiyor, sabah erken kalkıp kahvaltı, beslenme çantası hazırlayıp çocukları okula göndermek bana çok zor geliyor çünkü bebeğin yatmadığı geceler oluyor, uykumu alamayınca bazen zorlanmıyorum ama çok yorgun bile olsam Allah tarafından bir güç var sanki içimde, bana sen annesin kalk, kalk, kalk diyor içimde ki ses, çok yorgunken bile bi hışımla kalkıyorum tertemiz hazırlayıp yolluyorum okula, bebeğim ağladımı sabrediyorum, ben anneyim oda bebeğim diyorum ve gözlerinin içindeki gülümsemeyi görünce bitiyor yorgunluğum, veya çocuklarımı mutlu görünce okuldan döndüklerinde veya evde huzurlu olduklarını görünce bitiyor yorgunluğum 😍😍😊🤗🙏🙏🙏