Nnur1 Gizliolsun bence ilk 3 ay kendinize fazlaca dikkat edin. 3 aydan sonra yine koltuk falan çekmeyin de herhangi bir tehlikeniz yoksa yavaş yavaş iş yapın
Dlkkoge Gizliolsun çok ağır iş yapma mesela yüksek raflara uzanma perde falan takma ağır kaldırma yani tedbir senden takdir Allahtan dikkatli olmakta fayda var canm normal gündelik işlerde bir sıkıntı yok yani herşeyin normal ilerlerse
Busra2013 Gizliolsun benım gebelıkten haberm yoktu tv unıtesı fln hepsını tasıdım koltuk tasıdım dolap tasıodm tatıle gıttım bavul tasıdım ev temızledım yaz temızlıgı😂😂😂turkıye tatıle gıttım orda ogremdım 5+4 haftalıktı nasıbı varsa hıcbusu olmuo suan 34+3 oldum kızmla🥰sen yınede agır ısler yapma ılk 3 ay gecsın oyle yap
Eminedmr Gizliolsun İlk 3 ay gerekiyosa temizlik bile yapma sonra gunluk islerini yaparsın ama sakin agir is yapma koltuk cekme itme uzanma perde asma falan
Begumergun Ev süpürüp temizlik yapabilirsin ama koltuk falan çekme canım ağır bişey kaldırma kollarını kaldırıp uzanma yukarı bunlar zararlı şeyler
Kubrailkan Mümkünse çok yormayın kendinizi 🥰 ben o haftada bilmediğim için ağır da kaldırdım uzandım da ama bilsem hiçbir şey yapmazdım 🥰 sağlıklıysa rabbim korur tabii ama riske girmeyin hiç işler biraz dursun ,heyecanınızı yaşayın 🙏💕 hayırlı olsun😍🌺
Busra2013 seddkilic05 yok cnm suan avusturyada kardesının evınde😂oazar gerı gelck kız o taaaa mart 2 de defolup gıdıo😂😂😂
BMelek Gizliolsun kalp atisini duyana kadar kendini yorma bence temizligide ne siklikla yapiyorsun bilmiyorum dinle dinlene yap koltuk falan cekme agir kaldirma, bitki cayini doktorum hepsini yasakladi bana kasilma yaptigi icin. Maydonoz falan kaynatip icme. Kalp atisini duydugunda doktoruna sorarsin dusuk riskin vs yoksa rutin hayatina devam edersin suan bebek daha rahime tutunma asamasinda oldugu icin ilk uc ay cok dikkat et
Momquenn Gizliolsun ilk 3 ay çok önemli koltuk çekme ama normal rutinine devam edebilirsin ben 9 ay boyunca Hart hurt çalıştım faydası olması bebek hareketleri vs duruyordu öyle olunca o yüzden kendini yorma hep dinlenmeye bak yorulunca da🥰 Allah’ın izni ile sağ saglm nasip olacak evlabina kavuşmak
Busra2013 seddkilic05 valla ordada aglamıs benım kaynana bu arada oz ve oz teyzem oluo😂dayım benu aradı aglıo vs dedı dedım. 2 gun yanunda dursun hal hareketlerını gozle sonra benı ara aynu bu konuyu konusalım adam az once benu aradı normal degıl dedı boyle degıldı bu dedı nıe bıle olmus dedı kadın asla normal degl
La_le Gizliolsun evini süpür ama ağırlık kaldırma itme çekme kolunu çok fazla uzağa uzanma herşeyi dikkat edicem canım
Haticecebrail Gizliolsun kesinlikle yapmamalısın çünkü daha çok yenisin bol bol dinlenmen lazım 5.haftalarda bebegini de hayirlisiyla gör kalbini dinle🤗ondan sonra tekrardan dinlenmeye çekil 1 kilodan agir esyalar kaldırma.Bebegin sen dinlendikce icinde büyür ve hicbir sorun yasamaz çok iş yapip kendini yorarsan Allah muhaffaza kalbi durur.Bu aciyi ilk bebegimde yasadigim icin sana soyluyorum ikinci hamileligimde hic is yapmadim ve halada yapmamaya devam ediyorum Allah razi olsun esim yardim ediyor sırf bebegimizin sagligi icin😊