Oznurkk Fulyaaa1 evet yeni bir hesap şimdi açtım ilk siparişe geçerli dedi kabul etmedi anladı benim olduğumu 🤭
Oznurkk poncikveannesii isim soyaddan kaynaklı olabilir diğer hesap eşimin adındaydı bu bu hesabı kendi adıma açtım. Hatta bir tane daha denedim ama bu kez kabul edilmedi aynı isim soyad olduğu için
Fulyaaa1 Oznurkk ay aynen. Aldım bende tşk ne alacağımı bilemedim otribebe burun aspiratörümüz eksikti 20 TL ye almış oldım
Fulyaaa1 Mihriballim oh me güzel yaa ben ne alacağımı bilemedim zman bitmeden hemen aspiratör aldım 😂
Mihriballim Fulyaaa1 😀 iyi yapmışsın oda bı ihtiyaç bende bu aralar Instagram’da sayfa araştırıyordum 😀🤭 emzik Zinciri için bedava gelmiş oldu
cihandurumerve Oznurkk sepette indirimi uyguluyor ama karttan çekilen miktar aynı değil. Emzik askısı aldım 1.49 çekmesi gerekiyordu kartıma baktım 31.49 çekmiş. Sepette indirim uygulandığı halde böyle oldu sizde de oldu mu?
cihandurumerve Aycan051415 evet saati geçmiş 1 dk ile. 🙃 iptal ettim siparişi kuponu gördüm ama bu geceyle olduğunu göremedim maalesef 🙈